Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Σε διαδικασία διάλυσης τα Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ - νέες απολύσεις...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τέσσερις νέες απολύσεις "Στο Κόκκινο"


Εμμένει σε απολύσεις και περικοπές η Left Μedia, όπως γράφαμε (ΕΔΩ) και σήμερα ήρθε νέο κύμα εκκαθαρίσεων στα Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα κλήθηκαν για τα περαιτέρω στο γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου της Left Μedia, Κ. Νικόλτσιου, τέσσερις εργαζόμενοι, που είχαν αντιταχθεί σφόδρα στις προηγούμενες τρεις απολύσεις στον ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο, εργαζομένων οι οποίοι δεν συμφώνησαν στη μείωση των μισθών τους.

Οι εργαζόμενοι του ρ/σ Στο Κόκκινο που κλήθηκαν στο γραφείο Νικόλτσιου είναι οι δημοσιογράφοι Μελίνα Βελιμέζη, Ειρήνη Προμπονά, Γιάννης Ανδρουλιδάκης και ο τεχνικός Γ. Μπετσιμέας.

Οι εργαζόμενοι υπό το πρίσμα των εξελίξεων με τις νέες απολύσεις προχωρούν σε γενική συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουν τον τρόπο αντίδρασής τους.

Σημειώνεται ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Αυγής, Δημήτρης Στούμπος, έχει εκφράσει τις αντιρρήσεις του σχετικά με την παρουσία της ΕΣΗΕΑ και άλλων σωματείων στις συνελεύσεις των εργαζομένων με την δικαιολογία ότι οι Ενώσεις δεν έχουν πολλά μέλη τους στα Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ...
---
zoornalistas
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου