Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Η αποψιλωμένη "Νέα Σελίδα" συνεχίζει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ποιοι ανέλαβαν διευθυντές
στην «αποψιλωμένη» Νέα Σελίδα


Με εκδότη - διευθυντή τον Ηλία Λιβάνη θα πορεύεται από εδώ και μπρος η κυριακάτικη εφημεριδα "Νέα Σελίδα".

Μετά τις σαρωτικές αλλαγές στο φύλλο (παραιτήσεις διευθυντών, απολύσεις, περικοπές) ένα νέο διευθυντικό σχ;hμα καλείται να ανταπεξέλθει στην πρόκληση της συνέχισης έκδοσης της εφημερίδας. Οπως είχαν γράψει οι zoornalistas (ΕΔΩ) νέα πρόσωπα ανέλαβαν επιτελικές θέσεις και συγκεκριμένα:

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου και ο Σωτήρης Καψώχας ανέλαβαν αντίστοιχα την διεύθυνση πολιτικού και την διεύθυνση οικονομικού στην εφημερίδα του Ηλία Λιβάνη. Μάλιστα η πρώτη υπογράφει και το βασικό, πρωτοσελίδο θέμα της "Νέας Σελίδας" («Στήνουν δικαστικό πραξικόπημα για να μπλοκάρουν την έρευνα για τη Novartis»). Στη διεύθυνση σύνταξης παραμένει (μόνος μετά την αποχώρηση Κοτρώτσου) ο Γιάννης Κορωναίος.

Το οικονομικό ρεπορτάζ, εκτός από διευθυντή έχει και αρχισυντάκτη και συγκεκριμένα την Αμαλία Κάτζου, ενώ αρχισυντάκτης του ρεπορτάζ ανέλαβε ο Θανάσης Γερασιμίδης.

Πάντως όλα τα τμήματα έχουν αποψιλωθεί και από αυτούς που ξεκίνησαν να συνεργάζονται αρχικά με την εφημερίδα έχουν μείνει λίγο περισσότεροι από τους μισούς. 
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου