Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Διευθυντές ραδιοφώνου σε απόγνωση

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Δεν είναι εύκολο για έναν διευθυντή ραδιοφώνου να αντιμετωπίσει μία κατάσταση κρίσης στο σταθμό. Και από πάνω να είναι αναγκασμένος να συμφωνήσει σε περικοπές και απολύσεις που... διατάσσονται κι... εκτελούνται από την ιδιοκτησία.


Όπως τώρα που ζορίζονται τα πράγματα στο Ραδιόφωνο 24/7. Ο διευθυντής του Κώστας Αρβανίτης έχει μπει ασπίδα προστασίας για τους εργαζόμενους προσπαθώντας να διασώσει ό,τι περισσότερο μπορεί. Και όσους περισσότερους. Αλλά τα οικονομικά στοιχεία που παρουσιάζονται από την ιδιοκτησία είναι απογοητευτικά. Αν αποψιλωθεί το Ραδιόφωνο 24/7 θα είναι μία ήττα για το αυθεντικό ραδιόφωνο. Οχι πως δεν χρειάζεται διορθώσεις, τα είπαμε, άλλο όμως οι βελτιωτικές κινήσεις και άλλο οι καρατομήσεις. Ο Κώστας Αρβανίτης αυτές τις μέρες, όπως είπε στον αέρα του σταθμού ο Αλέξανδρος Κλώσσας, που κάνουν μαζί εκπομπή, έχει πάρει αναρρωτική άδεια.

Κάτι αντίστοιχο προσπάθησε να κάνει και στο Βήμα 99.5 παλιότερα ο Σταύρος Ψυχάρης που ζήτησε να γίνουν απολύσεις. Τις απέτρεψε ο διευθυντής του Βασίλης Χιώτης απειλώντας κατευθείαν με παραίτηση.

Το αντίθετο στον ΣΚΑΪ 100.3 με τον Άρη Πορτοσάλτε. Όταν ο Γιάννης Αλαφούζος προχώρησε την τελευταία ημέρα του Ιουλίου 2013 σε απολύσεις, πάνω από 10 μάλιστα, ο Άρης είχε φύγει ήδη για διακοπές καλοκαιριού. Τέλη Αυγούστου επέστρεψε κανονικά στην εκπομπή του, ξεκούραστος και ανανεωμένος. Εκείνη η χρονιά ήταν χρονιά εκκαθαρίσεων στον ΣΚΑΪ (ευτυχώς στη συνέχεια σταμάτησαν). 
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου