Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ο Σάτυρος των media γράφει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

"Καθημερινή":
Η φωνή του γερμανικού λόμπι

Εξάλλου, διαθέτει τα προσόντα. Δηλαδή τους κατάλληλους "γερμανοτραφείς" ρεπόρτερ.

Από την άλλη ο κ. Φρουζής στηρίζεται και από αλλού. Οι... παλαιοί κίτρινοι φάκελοι σε διάφορες ηλεκτρονικές εφημερίδες εξοφλούν σήμερα τα παχυλά διαφημιστικά πακέτα. Με αυτά ξέπλεναν τόσα χρόνια οι κύριοι της Novartis το βρώμικο χρήμα τους. Για αυτό έχουν αναλάβει σήμερα την εργολαβία της υπεράσπισης του κ. Φρουζή.
Όμως, η "Καθημερινή" παραμένει το βαρύ πυροβολικό τους. Καθόλου τυχαία λοιπόν πρώτα μίλησε ο Φρουζής σε αυτήν, στον Τέλογλου, και αμέσως μετά έδωσε συνέντευξη η Γερμανίδα. Εννοείται σε άλλον συντάκτη της έγκριτης εφημερίδας.

Οι "αμερικανοτραφείς" ρεπόρτερ της είναι στα κάτω τους.
---
Ποιοι κτυπούν τον Καραμανλή

Φιλελεύθερος και iefimerida.

Ανέλαβαν την εργολαβία της επίθεσης στον πρώην πρωθυπουργό. Οι φίλοι του σημερινού προέδρου της Ν.Δ. και του αντιπροέδρου της. Τα μέσα που πρόσκεινται απευθείας στον Μητσοτάκη επιτέθηκαν με δριμύτητα στον Καραμανλή για τον Αντώναρο.
Αξίζει να σατιριστεί από τον "Σάτυρο" ότι ο Μητσοτάκης και η αυλή του εκπέμπουν μηνύματα οργής για την ΕΡΤ και το ΑΠΕ. Τους χρεώνουν τυφλή υποστήριξη στην κυβέρνηση. Μα ΕΡΤ και ΑΠΕ φοβούνται να πουν καλή κουβέντα για την κυβέρνηση. Κάπου, όμως, φαίνεται ότι βλέπουν την τυφλή υποστήριξη.

Δημοκρατία έχουμε ο καθένας βλέπει ό,τι θέλει.
---
Αμάν πια

Από απολύσεις και θανατικό άλλο τίποτα στον κλάδο μας.

Ο "Σάτυρος" βαρέθηκε πια σχεδόν κάθε μέρα να αποχαιρετά συναδέλφους, γνωστούς και φίλους από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Βαρέθηκε σχεδόν κάθε μέρα να διαβάζει για απολύσεις συναδέλφων.

Έκλεισε και η "Κυριακάτικη Ελευθερία" του Τύπου. Αναμενόμενο.
---
Vodafone: Τα λάφυρα της Nova
Τα "μοιράζει" δωρεάν στους συνδρομητές της.

Δύο μήνες δωρεάν βλέπετε τα αθλητικά της Nova και μετά επανερχόμαστε για να κλείσουμε συμφωνία, αν σας ενδιαφέρει. Ποιος θα πει όχι σε μια τέτοια πρόταση; Κανείς. Πόσοι θα πάρουν το πακέτο, μετά το τσάμπα, είναι άλλη ιστορία. Κάτι θα κερδίσει από όλο αυτό το story η Vodafone.
Η Forthnet θα χάσει. Η μόνη που θα χάσει. Μερίδιο αγοράς. Πελάτες.

Ας ξυπνήσουν οι 1.300 υπάλληλοι της. Πριν να είναι αργά.
---
Η σιωπή Ενώσεων και Συλλόγων

Αναφέρομαι στις Ενώσεις Δικαστών και στους Ιατρικούς Συλλόγους.

Οι μεν ανέχονται την επιχείρηση τρομοκρατίας και συκοφαντίας των συναδέλφων τους που χειρίζονται την υπόθεση Novartis. Οι δε έχουν χώσει τα κεφάλια τους στην τρύπα. Εκατομμύρια πήγαν στις τσέπες δεκάδων μεγαλογιατρών και κανείς ΙΣΑ (για παράδειγμα) δεν βρήκε τόσες μέρες μια λέξη για να τοποθετηθεί.

Ένοχη η σιωπή τους.
---
Τα ντου στην Novartis

Ήταν πάνω από ένα και τα μάζεψαν όλα. Αύριο στην εφημερίδα θα τα γράψουμε όλα.

Θα γελάσουμε πολύ σήμερα με τους Σαμαρο-Βενιζέλους. Και πιο πολύ θα γελάσουν οι Αμερικανοί. Εδώ το FBI ερευνά τον Τραμπ, στον Σαμαρά και στον Πικραμένο θα κωλώσει; Θα γελάσουν και αυτοί και εμείς γιατί για κάθε μπαρούφα που θα πετάξει σήμερα ο Μητσοτάκης για να υπερασπιστεί τους 10, θα ακολουθήσει ένα βίντεο, ένας τραπεζικός λογαριασμός, μια φωτογραφία. Κι αν αμφιβάλει κανείς από τους κυρίους αυτούς, ας ρωτήσει τον Λετονό Στουρνάρα που συνελήφθη για χρηματισμό και δωροδοκία.

Βέβαια κι αυτός για σκευωρία μιλάει, αλλά, οι Αμερικανοί δεν εξαρθρώνουν το γερμανικό λόμπι στην Ευρώπη με ψευδομάρτυρες!!!
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου