Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Γιάννα Παπαδάκου: η Novartis, το σπασμένο αυτοκίνητό μου κ.ά...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Παπαδάκου: Προστατευόμενη μάρτυρας
της Novartis έχει απειληθεί πριν καν
η υπόθεση πάει στην εισαγγελία



Η δημοσιογράφος αποκάλυψε στο Ραδιόφωνο 24/7 ότι μάρτυρας εντοπίστηκε και δέχθηκε απειλές από νομικούς και είπε ότι η υπόθεση συνδέεται με τη φωτιά στο τζιπ του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου στην Αττική Οδό από την οποία έχασε τη ζωή του

Προστατευόμενη μάρτυρας της Novartis έχει εντοπιστεί και έχει απειληθεί και μάλιστα από νομικούς πριν καν η υπόθεση πάει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Την αποκάλυψη αυτή έκανε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου, ενώ επεσήμανε ότι άγνωστοι έσπασαν και το δικό της αυτοκίνητο.

«Πολιτικά στελέχη, με τα οποία έτυχε να βρίσκομαι τυχαία, φωτογράφιζαν μέρες πριν ότι ξέρουμε εμείς ποια ειναι. Την έχουν απειλήσει παιδιά. Όχι τη γραμματέα, τη μάρτυρα, την εντοπίσαν και την έχουν απειλήσει και μάλιστα άνθρωποι, οι οποίοι είναι νομικοί, δεν ντρέπονται. Εχει απειληθεί και μάλιστα είναι προς τιμήν της ότι δεν κάνει πίσω. Πριν πάει η υπόθεση στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Την εντοπίσαν και την απειλήσαν. Θέλω να πω κάτι, το οποίο δεν το έχω πει ξανα: Όσο έκανα την έρευνα, το ξέρετε ότι μου έχουν σπάσει το αυτοκίνητο; Το ξέρετε ότι έχουν σπάσει το αυτοκίνητο προστατευόμενων μαρτύρων; Κάθε φορά που ακούω στέλεχος της ΝΔ να λέει "βγάλτε τις κουκούλες", κάνω την εξής ερώτηση: "Δίνεις εγγυήσεις ότι θα είναι ασφαλές αυτό το άτομο;» ανέφερε η κα Παπαδάκου.

Είπε επίσης ότι η υπόθεση της Novartis συνδέεται με τη φωτιά στο τζιπ του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου στην Αττική οδό, από την οποία έχασε τη ζωή του. Μίλησε μάλιστα για εταιρία που συνδέεται με υπουργό.

«Η ιστορία του ανθρώπου που χάθηκε, κάηκε το Καγιέν ξαφνικά, η υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, η υπόθεση Novartis, η υπόθεση των φαρμάκων γενικώς, η εμπλοκή συστημάτων, συνδέονται; Συνδέονται μέσω των εταιρειών επικοινωνίας. Έχουν εντοπιστεί οι ίδιες εταιρείες επικοινωνίας να ξεπλένουν χρήματα, ειδικά μια εταιρεία μεγάλη, η οποία συνδέεται με έναν υπουργό. Ε, τι άλλο να πω πια;» ανέφερε.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου