Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Τα νεύρα "Στο Κόκκινο" - η Left Media και οι απεργοί

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Και απεργιακό πρόγραμμα
στον 105,5 Στο Κόκκινο αλλά και πάρτι



Δεν το βάζουν κάτω οι εργαζόμενοι (και οι... απολυμένοι) του ραδιοσταθμού του ΣΥΡΙΖΑ και παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους την Κυριακή. 

update 2:
Με ανακοίνωσή της η Left Media αναφέρεται στις απεργιακές εκπομπές: «Mία ομάδα εργαζομένων χτες εξήγγειλε 6ωρο δικό της ενημερωτικό πρόγραμμα λειτουργώντας ως ντε φάκτο "ιδιοκτησία" και "διεύθυνση" του σταθμού, χωρίς μάλιστα καμία εξουσιοδότηση ή συνεννόηση με το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Μάλιστα, μετά από 2 ώρες συζητήσεων, απορρίφθηκε από την εκπρόσωπο των εργαζόμενων πρόταση του Διευθύνοντος Συμβούλου να γίνει εκπομπή με συμμετοχή τόσο μελών της Διοίκησης, όσο και εκπροσώπων όλων των εργαζομένων, ώστε ο διάλογος να είναι δημόσιος και πλήρης, όπως επιτάσσει και η στοιχειώδης δημοσιογραφική δεοντολογία».


update:
Στο στούντιο του 105.5 Στο Κόκκινο βρίσκονται η Νατάσα Θεοδωρακοπούλου, πρόεδρος της Left Media, ο κ. Κώστας Νικόλτσιος, ο διευθύνων σύμβουλος και ο Δημήτρης Στούμπος, μέλος του ΔΣ της Left και δεν επιτρέπουν να γίνουν οι απεργιακές εκπομπές.

Και κάνουν και πρόγραμμα ενώ προγραμματίζουν και πάρτι.

12:00 – 14:00 Το σκάνδαλο NOVARTIS με τον Κώστα Σαββόπουλο και τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη.

14:00 – 16:00
12 χρόνια ανοιχτά μικρόφωνα στα κινήματα, με την Ειρήνη Προμπονά και την Γιάννα Αθανασίου.

16:00 – 18:00
Το Μακεδονικό ζήτημα – Οι εθνικιστικές παρωπίδες και οι γεωπολιτικές διαστάσεις. Με τον Γιάννη Ανδρουλιδάκη και τον Διονύση Ελευθεράτο.

19:00 Πάρτι στο BOO! Café Bar στην οδό Σαρρή 21 δίπλα από τις εγκαταστάσεις του σταθμού.

---

e-tetRadio
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου