Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Κινητικότητα γύρω από το Epsilon. Στον τηλεοπτικό σταθμό κατευθύνονται -σε ανώτατες διοικητικές θέσεις ευθύνης- πρώην στελέχη της ΕΡΤ.

@ Επίσης, πρόσωπο-έκπληξη αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Ενημέρωσης.

@ Διόρθωση - Δεν θα παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος εβδομαδιαία εκπομπή.

@ Την εβδομαδιαία εκπομπή θα παρουσιάζει η Αμαλία Κάτζου. Θα λέγεται “Off camera”, ενώ θα συνεχίζει να παρουσιάζει και το δελτίο ειδήσεων το οποίο σημειώνει ανοδική πορεία και ξεπερνάει και το Star το τελευταίο διάστημα.

@ Στην περίπτωση που η ταινιοθήκη του Mega βγει σε δημοπρασία δεν αποκλείεται η ΕΡΤ να κάνει ένα βήμα μπροστά και να τη διεκδικήσει.

@ Σε περιδίνηση θα βρεθεί περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός, εξαιτίας της εμπλοκής του μετόχου του σε μια περίεργη ιστορία με τη διάθεση χρημάτων σε τρίτα πρόσωπα…

@ Αν γίνει το Ταμείο Τύπου, στόχος είναι να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ.

@ Θα ενεργοποιηθούν τα ΕΛΤΑ στη διανομή του Τύπου;

@ Το καρτέλ στη διανομή του Τύπου αναζητεί η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενώ οι εφημερίδες πεθαίνουν και δίπλα τους, σε τηλεόραση και τηλεπικοινωνίες, γίνεται των… καρτέλ.

@ Η Επιτροπή Ανταγωνισμού, πάντως, κάνει έρευνα σε βάθος…

@ Από τις 4 Ιανουαρίου είχαν στείλει το σήμα να κατεβάσουν τα μολύβια στο δικηγορικό γραφείο που επεξεργαζόταν την αίτηση των μετόχων του Mega για την τηλεοπτική άδεια.

@ Και από την 11η Ιανουαρίου, καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των αιτήσεων ως και σήμερα που συνεδριάζει, σε Ολομέλεια το ΕΣΡ, για να αποφασίσει τα επόμενα βήματα, δεν έχει γίνει καμία κίνηση.

@ Είναι τέτοιου επιπέδου οι χειρισμοί στην υπόθεση, που έχουμε φτάσει στο σημείο να κατασκηνώνουν με αντίσκηνα απλήρωτοι εργαζόμενοι έξω από τη Motor Oil και την ίδια ώρα, η περίπτωση του Φ. Βρυώνη να μοιάζει λυτρωτική...
---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου