Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αποφασισμένοι οι τεχνικοί του MEGA
…να μείνουν όσο χρειαστεί έξω από τη Motor Oil

Αποφασισμένοι να παραμείνουν για όσο χρειαστεί έξω από τις εγκαταστάσεις της Motor Oil είναι οι τεχνικοί του MEGA… Οι οποίοι βρίσκονται εκεί περίπου μία εβδομάδα. Υπάρχουν εργαζόμενοι που διανυκτερεύουν στις σκηνές, ενώ και την ημέρα υπάρχει κόσμος, όπως και αρκετοί περαστικοί που σταματούν για να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους. Αντίστοιχα συνέβη και το Σαββατοκύριακο που αυξήθηκε σημαντικά ο αριθμός των εργαζομένων που βρέθηκαν στο Μαρούσι, αλλά και των πολιτών που δήλωναν συμπαράσταση!

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι οι συνθήκες είναι δύσκολες και ιδιαίτερα οι καιρικές, θα συνεχίσουν τον αγώνα τους ο οποίος θα ενταθεί τις επόμενες ημέρες.
---
Σκληρή αναμέτρηση στο ΑΠΕ

Σκληρή προμηνύεται η αναμέτρηση για την ανάδειξη του εκπροσώπου των εργαζομένων στο διοικητικό συμβούλιου του Αθηναικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Οι επαναληπτικές εκλογές θα γίνουν ‪την ερχόμενη Δευτέρα‬ καθώς κανείς απο τους υποψηφίους που μετείχαν δεν συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία.

Στο δεύτερο γύρο πέρασε η Ματίνα Μπάλτα, η οποία και συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στον πρώτο γύρο , απολαμβάνοντας την πλήρη στήριξη του προέδρου του ΑΠΕ Μιχ.Ψύλου.

Αντίπαλος της θα είναι το «αουτσάιντερ» των εκλογών, Χρήστος Ζιώτης.
Πάντως, το μήνυμα απο το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου είναι ότι στο «κρατικό ΑΠΕ» υπάρχουν ακόμη δημοσιογράφοι που θέλουν να πάνε κόντρα στην καθεστηκυία αντίληψη της Διοίκησης, αλλά και στις πρακτικές που έχει εφαρμόσει την τελευταία τριετία.
---
Τέλος για το "Rodeo" στο ΣΚΑΪ

Τέλος και για το “Rodeo” από το ΣΚΑΪ. Η εκπομπή που παρουσίαζαν ο Βαγγέλης Περρής και η Αθήναΐδα Νέγκα δεν θα συνεχιστεί και αναμένεται η ρύθμιση των οικονομικών εκκρεμοτήτων της εκπομπής, η οποία ξεκίνησε πέρυσι, ως εξωτερική παραγωγή και συνεχίστηκε τη φετεινή χρονιά, ως εσωτερική.
---
Στο "Εψιλον" ο Σπύρος Χαριτάτος

Στον τηλεοπτικό σταθμό «Έψιλον» μετακινείται ο Σπύρος Χαριτάτος, αναλαμβάνοντας σύμφωνα με πληροφορίες την πρωινή ενημερωτική ζώνη.

Ο σταθμός με τον δημοσιογράφο εντάσσει στο πρόγραμμά του καθημερινή ενημερωτική εκπομπή, δεδομένου ότι μέχρι τώρα είχε μόνο για τα Σαββατοκύριακα.
---
Αύξηση 7 εκατ. ευρώ στο Star


Πιστοποιήθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Νέα Τηλεόραση ΑΕ (Star Channel) κατά 6.990.315,68 ευρώ, όπως αποφασίστηκε από τη γενική συνέλευση της εταιρείας στις 22 Δεκεμβρίου 2017. Είχε προηγηθεί η συγχώνευση της ΝTV ΑΕ με τη Λυσιθέα ΑΕ, προκειμένου να πάρει μέρος η εταιρεία στον διαγωνισμό του ΕΣΡ για τις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας.
---
Αργότερα τα μετοχολόγια στο ΕΣΡ

Μετατίθεται χρονικά η υποχρέωση κατάθεσης των μετοχικών συνθέσεων των τηλεοπτικών σταθμών. Οι υποψήφιοι για τις άδειες εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου έχουν απαλλαχθεί, καθώς τα στοιχεία αυτά έχουν ήδη υποβληθεί. Για τους θεματικούς εθνικής εμβέλειας και τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των στοιχείων στο Τμήμα Διαφάνειας του ΕΣΡ είναι η Δευτέρα 5 Μαρτίου και για τις ραδιοφωνικές εταιρείες η Δευτέρα 2 Απριλίου.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου