Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Εξελίξεις στο "μέτωπο" της Χ.Κ.Τ. με το ελληνικό Δημόσιο

*
Ανασυγκρότηση
***
*


mail δικηγόρου Δ. Παπουτσάκη προς πελάτες της

Καλησπέρα σε όλους !!!

Με μεγάλη χαρά μπορώ να ανακοινώσω κι επίσημα ότι δημοσιεύτηκαν οι αποφάσεις στις δίκες της Χ.Κ με το Ελληνικό Δημόσιο κι ακυρώθηκαν όλες οι πράξεις εξωλογιστικού προσδιορισμού και τα συναφή πρόστιμα !!!!

Θέλω να σας πω ότι το πολύ καλό αυτό αποτέλεσμα οφείλεται στην εξαιρετική δουλειά του συναδέλφου μου, του Άρη του Τσέκου, (6945374388) που συνέδραμε το σύνδικο της πτώχευσης με πραγματικά άρτια νομική εργασία και προσωπικό ενδιαφέρον. Συνεργάζομαι με τον κο Τσέκο τα τελευταία χρόνια σε θέματα διοικητικού και φορολογικού δικαίου, στα οποία εξειδικεύεται και πάντα εκτιμούσα την επιστημονική του κατάρτιση αλλά και το ήθος του. Ο Άρης είδε την υπόθεση αυτή όχι ως μια ακόμη υπόθεση διοικητικού δικαίου, έκανε την υπόθεσή σας υπόθεση του και τον ευχαριστώ και προσωπικά γι' αυτό. Επίσης ευχαριστώ τον κο Καρβούνη, το σύνδικο της πτώχευσης που συμφώνησε και δέχτηκε να συνεργαστεί με τον κο Τσέκο, εμπιστευόμενος τη δική μου εκτίμηση.

Πάντα ευχαριστώ όλους εσάς για την υπομονή σας.

Λέω ότι αγαπώ τη δουλειά μου γιατί σε μια πολύ καλή απόφαση η καρδιά μου χτυπά δυνατά. Είναι προνόμιο να το νιώθεις μετά από 30 χρόνια στη δουλειά αυτή. Οπότε να λοιπόν που η καρδιά μου χτυπά δυνατά άλλη μια φορά !

Έχοντας "ξεκαθαρίσει" με το θέμα του Δημοσίου θα δούμε τα ζητήματα πώλησης των ακινήτων. Ήδη είμαστε σε επαφή με τον κο Καρβούνη και την κα Εισηγήτρια στην κατεύθυνση αυτή. Εξάλλου πιστεύουμε ότι τώρα βρισκόμαστε σε μια συγκυρία πιθανόν κάπως καλύτερη, σε σχέση με την αγορά ακινήτων, από αυτήν που μεσολάβησε από την κήρυξη της πτώχευσης έως σήμερα.

Εύχομαι η υπομονή σας αλλά κι η επιμονή όλων μας να μας οδηγήσουν στην πραγματική δικαίωση σας.


Και πάλι ευχαριστώ

Δήμητρα
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου