Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Μετά το «όχι» της ΕΡΤ στον ΑΝΤ1 όσον αφορά τη συνδιαχείριση του Mundial του καλοκαιριού, ετοιμάζεται η αντίδραση του σταθμού του Αμαρουσίου, μέσω της εκπομπής «Vice», με… ερωτήσεις προς τη διοίκηση της ΕΡΤ και τους συνδικαλιστές.

@ Ο αντίλογος της ΕΡΤ αναμένεται να είναι σκληρός και θα αναφέρεται στις συμβάσεις με την Digea και τους υπέρογκους μισθούς συνεργατών του ΑΝΤ1 που πέρασαν από την ΕΡΤ.

@ Δεύτερο μέτωπο είναι η αντιπαράθεση ΕΡΤ – ΣΚΑΪ με αφορμή τη δήθεν είδηση περί καθιέρωσης αργίας για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

@ Στην Αγία Παρασκευή ψάχνουν να βρουν ποιος «πάγωσε» τη μήνυση κατά του ΣΚΑΪ, όταν «δανείστηκε» την εικόνα από τη ζωντανή μετάδοση του Δεκαπενταύγουστου στην Τήνο, πριν από δύο χρόνια.

@ Και πάλι το Netflix στις οθόνες ως επιχείρημα.

@ Οι άνθρωποι που δεν κατέβασαν το Mega στο διαγωνισμό, ισχυρίζομενοι πως θα είναι …8 οι ενδιαφερόμενοι

@ Οι άνθρωποι που μας έλεγαν πως χωράνε 16 ή και 18 HD κανάλια…

@ Τώρα έχουν ως επιχείρημα απέναντι στους δικαστές, τη λειτουργία του Netflix, το οποίο είναι συνδρομητικό, δεν αποδίδει φόρους στην Ελλάδα και δεν έχει ούτε γραφεία στη χώρα, για να ακυρωθεί ο διαγωνισμός

@ Λες και τις συντάξεις των δικαστών θα τις πληρώνει το Netflix !

@ Τώρα στο ΕΣΡ θα επιδιωχθούν δύο διαφορετικοί στόχοι από τους εμπλεκόμενους σταθμούς στο διαγωνισμό.

@ Να αποκλεισθεί ένας ακόμη ανταγωνιστής (πχ Epsilon) και από την άλλη πλευρά, να καταγγελθεί η πολυεπίπεδη συνεργασία Star-Alpha.

@ Σίγουρα θα έχουν ακούσει στην ΕΣΗΕΑ για την , υπό συζήτηση, συνεργασία του Star με τον Alpha και ενώ υπάρχει πρόβλεψη από τη νομοθεσία για 400 θέσεις εργασίας ανά κανάλι.

@ Φανταζόμαστε, πως αν υλοποιηθεί και συγκατοικήσουν οι δύο σταθμοί στην Κάτω Κηφισιά, για την κάλυψη των θεμάτων της επικαιρότητας θα χρησιμοποιούνται δύο συνεργεία με τεχνικούς και δύο δημοσιογράφους.

@ Δεν θα γίνουν δηλαδή οικονομίες και δεν θα υπάρξουν απώλειες θέσεων εργασίας.ν Απλά θα συγκατοικούν και θα μοιράζονται το ρεύμα…

@ Ερχονται σημαντικές και δυστυχώς δραματικές αλλαγές στη διανομή του Τύπου.

@ Την εποχή που στην ΕΡΤ ασχολούνταν μόνο με το …κατάστρωμα έχοντας αφήσει σε ανταπόδοση ελεύθερα τα αμπάρια για να ελέγχονται από τρίτους, τιμήθηκε ένας ακόμη εθνικός προμηθευτής με ένα μεγάλο έργο.

@ Τώρα, όμως που υπάρχει ενημέρωση για όλες τις συμβάσεις, υπάρχει προετοιμασία για το VAR ώστε να αποφευχθούν οι συμπτώσεις.

---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου