Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Δ.Σ. ΕΔΟΕΑΠ
με εργοδότες, Κουμπιά και Σπανοπούλου;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ήδη έχουν πάρει φωτιά τα συνδικαλιστικά επιτελεία για τις επικείμενες εκλογές και ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα υποψηφίων, όπως του Δημήτρη Κουμπιά και της Ελένης Σπανοπούλου. Θυμίζουμε ότι στο νέο ΔΣ θα μετέχει και εκπρόσωπος των εργοδοτικών ενώσεων.
---

Ελληνική Δικαιοσύνη

18 μήνες χωρίς αναστολή στον φοιτητή που χτύπησε με σπρέι τον καθηγητή της Παντείου Άγγελο Συρίγο.
16 έτη με αναστολή στον Θωμά Λιακουνάκο για τις μίζες που ζημίωσαν το Δημόσιο με 48.408.000.ευρώ
Ελληνική δικαιοσύνη...
---
Χρηματοδότες...

«Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για χρηματοδότηση τρομοκρατικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος», γράφει ο έγκριτος Βασίλης Λαμπρόπουλος στο ΒΗΜΑ και τα ποσά για τα οποία κατηγορούνται οι 14 είναι από 40 έως 250 ευρώ!
---
Έγκριση ΕΣΡ για Blue Sky

Το ΕΣΡ ενέκρινε ομόφωνα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Γενικές Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις ΑΕ, που ελέγχει το Blue Sky. Τα χρήματα καταβλήθηκαν από την Ηρακλής Media Holdings.
---
Επιστολή Β. Κωστόπουλου (ΕΡΤ)
προς Μαρία Αντωνιάδου (ΕΣΗΕΑ)

«Σε συνέχεια των όσων σας αναφέραμε το απόγευμα της Δευτέρας 7 Μαΐου 2018, κατά τη συνάντησή μας στο Ραδιομέγαρο, σας καλούμε μέχρι την προσεχή Δευτέρα 14 Μαΐου 2018, να υποβάλετε στο γραφείο του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ σχέδιο Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας μεταξύ ΕΡΤ Α.Ε. και ΕΣΗΕΑ, που να περιλαμβάνει όλες τις κατά την άποψή σας ρυθμίσεις που περιλαμβάνουν τους όρους και τις συνθήκες εργασίας των δημοσιογράφων.

Ύστερα από εξέταση της προαναφερόμενης πρότασής σας, η διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε. θα προωθήσει άμεσα τις ενδεικνυόμενες ενέργειες για την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας».
---
Καλώς ήλθατε στον ΕΦΚΑ...

"... ο ΕΔΟΕΑΠ “δεν μπορεί να θεωρηθεί ως καθεστώς πολλαπλών εργοδοτών”, και “χρηματοδοτείται κυρίως από φόρους και, ως εκ τούτου, πρέπει να καταταγεί στον θεσμικό τομέα S.13”. "
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου