Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Θα ασχοληθεί κανείς με τον Πήγασο;

*
Ανασυγκρότηση
***
*

e-mail αναγνώστη



Διαβάζοντας πως έστω και μετά από τόσο καιρό, δίνεται μια λύση για τα δεδουλευμένα των συναδέλφων στον ΔΟΛ για την περίοδο της διαχείρισης, μοιραία έρχεται στο μυαλό όλων όσοι ζήσαμε τα πιο δημιουργικά δημοσιογραφικά -και όχι μόνο- χρόνια μας, στον όμιλο «ΠΗΓΑΣΟ», η δική μας κατάσταση.


Ξεχασμένοι από όλους και από όλα, λες και δεν είμαστε τα μεγαλύτερα θύματα ενός σκανδάλου, που σκοπίμως όλοι θέλουν να το προσπεράσουν, ζούμε με τις αναμνήσεις και όση αξιοπρέπεια διαθέτει κανείς ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την ζωή του.

Η οικογένεια Μπόμπολα εξακολουθεί να παραμένει στο απυρόβλητο, έχοντας φεσώσει το δημόσιο, τις τράπεζες και φυσικά τους τόσους εργαζομένους στους οποίους χρωστά ακόμα δεδουλευμένα και αποζημιώσεις. Σχεδόν δυο χρόνια μετά την καλοσχεδιασμένη «πτώχευση» και «μεταβίβαση», των τίτλων του «ΕΘΝΟΥΣ» στον εκλεκτό της Κυβέρνησης Ιβάν Σαββίδη, ουδείς ασχολείται.

Με περίσσιο θράσος, ακόμη και τώρα, «χρησιμοποιεί» το κράτος, θεωρώντας πως με το επίδομα αφερεγγυότητας που λάβαμε από τον ΟΑΕΔ (όσοι το έλαβαν…), αυτός ξόφλησε τους μισθούς που μας χρωστά!

Κι όλα αυτά, την ώρα που, το ρευστό τρέχει άφθονο στους τραπεζικούς λογαριασμούς της οικογένειας, ειδικά μετά τα 50 εκατομμύρια ευρώ που εισέπραξε από την μεταβίβαση του 37% της Stoiximan στον ΟΠΑΠ.

Και το ερώτημα είναι ένα: Θα ασχοληθεί κανείς; Η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη πού είναι; Ασχολείται μόνο με τα πταίσματα των απλών Ελλήνων πολιτών στους οποίους εξαντλεί όλη την αυστηρότητα της;

Ή με το να βγάζει σε πλειστηριασμό την βίλα Μπόμπολα (λες και δεν έχει ο άμοιρος ο Φώτης άλλα σπίτια για να μείνει στην Ελλάδα και το Λονδίνο…), θεωρεί πως επιβάλει τη νομιμότητα;


Γνωρίζοντας πως η φωνή μου θα είναι άλλη μια «φωνή βοώντος εν τη ερήμω», η ευχή δεν μπορεί να είναι άλλη από το να οπλιστούμε όλοι μας με περισσότερη υπομονή, στον δρόμο που έχουμε χαράξει ο καθένας. Την χρειαζόμαστε εμείς και κυρίως οι οικογένειές μας…

Με την παράκληση να δημοσιευτεί,
ένας από τους 450 «πτωχευμένους» εργαζομένους της «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ»
---
enimerosi24
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου