Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Ιβάν Σαββίδης - πλάνο για απολύσεις στην Παιανία

*
Ανασυγκρότηση
***
*


"Ο Ιβάν χάνει πολλά χρήματα μηνιαίως από όλα τα Μέσα που διαθέτει. Τα χρυσά συμβόλαια έπιασαν πάτο και θα συνεχίσουν έτσι όσο ο Ιβάν τους ανέχεται".

Αυτά και άλλα πολλά ακούστηκαν, στην τελευταία κλειστή συνάντηση στα γραφεία της Dimera με θέα τη Βουλή των Ελλήνων.

Ετσι επανέρχονται οι διαρροές και η φημολογία για γκρίνιες στο μιντιακό συγκρότημα του Ιβάν Σαββίδη. Στην Παιανία επικρατεί, λέει, αναβρασμός με τους δικηγόρους να αναζητούν το νομικό πλαίσιο για ενδεχόμενη πώληση του τηλεοπτικού σταθμού Οpen, αμέσως μετά τις εκλογές.

Οι χαμηλές τηλεθεάσεις και οι κακές κριτικές σε καθημερινό επίπεδο έχουν κλονίσει τον Ρωσοπόντιο επιχειρηματία -μάλιστα λένε, πως γίνεται έξαλλος όταν του διαβάζουν την αποδελτίωση.

Ο Αρτουρ Νταβιντιάν, δεξί χέρι του Σαββίδη και ανώτατο στέλεχο της Dimera, έχει ζητήσει και έχει ετοιμάσει, λένε στην Παιανία, πλάνο για απολύσεις αλλά και για τη μεταβίβαση κάποιων από τα Μέσα του Σαββίδη σε άλλον επενδυτή.

Tην ίδια ώρα όμως τα γεγονότα διαψεύδουν πολλές από τις φήμες των διαδρόμων της Παιανίας καθώς το Open αλλά και τα άλλα Μέσα της Dimera ετοιμάζονται για τις διπλές (ή μήπως τριπλές;) εκλογές του Μαΐου, με την Ελλη Στάη να ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα με ένα talk show με το όνομα Open Mind...
---
zoornalistas
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου