Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Με την ταινιοθήκη του Mega θα έχουμε δράματα.

@ Η πρόταση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής για τη διάσωση του έντυπου Τύπου, προς το υπουργείο Οικονομικών έφυγε.

@ Ασφαλίστε το προσωπικό σας και τα χρήματα θα έρθουν. Καθώς η αδήλωτη εργασία θριαμβεύει.

@ Για να δούμε, διότι στο υπουργείο Οικονομικών έχουν “παγώσει” οι προσλήψεις στην ΕΡΤ και η συγκρότηση επιτροπής για τη διερεύνηση του “μαύρου” στην ΕΡΤ.

@ Δημιούργησε σχολή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και οι καλεσμένοι ανταποκρίνονται στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1. ‘Εχει και χειρότερα.

@ Σε όλη την τηλεόραση.

@ Υπάρχουν και εξαιρέσεις. Αναζητείστε την παρουσία του Ανδρέα Ρουμελιώτη, στον Κώστα Αρβανίτη στην ΕΡΤ1 και την “Άλλη Διάσταση”. Απολαυστική.

@ Μάλλον εκρηκτικό θα είναι το δίδυμο του Χανιώτη με τον Πατρινό στον ΣΚΑΪ από αυτό το Σαββατοκύριακο.

@ Καμπουράκης και Χατζής, θα ανεβάσουν στροφές, την ίδια ώρα που δίπλα ο Μάνεσης, στον Alpha, τρέχει στο στούντιο και στην τηλεθέαση.

@ Με τις εθνικές εκλογές να προκηρύσσονται στη λήξη της θητείας της κυβέρνησης τα δεδομένα στην τηλεοπτική αγορά, αλλάζουν.

@ Οι διαφημιζόμενοι κρατάνε κλειστό το πουγκί τους, για να δουν τι θα συμβεί προκαλώντας εκνευρισμό στους τηλεοπτικούς σταθμούς και νέα γκρίνια στην κυβέρνηση.

@ Ως εκ τούτου, πρέπει να υπάρξει μια λύση, για να μην τρανταχτεί πολύ το σύστημα.

@ Κάποιος πρέπει να ενημερώσει τις τράπεζες αλλά και την ειδική διαχειρίστρια της Τηλέτυπος ΑΕ πως υπάρχει ακόμη η δυνατότητα να διεκδικηθεί η 7 άδεια εθνικής εμβέλειας, ή μια από τις 4 θεματικές.

@ Με άλλα λόγια δεν είναι μονόδρομος ο πλειστηριασμός, όπου μπορεί να γίνει και καμία... στραβή.

@ Και επιχειρηματικά, αν το δει κανείς…

@ Λεφτά υπάρχουν. Αποδείχθηκε και στην περίπτωση των επιχειρηματιών των ΜΜΕ που πήγαν στο ταμείο. Όμως τώρα ήρθε η ώρα της ενίσχυσης των θέσεων εργασίας.

@ Και αυτό, διότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για την διάταξη των 400 εργαζομένων ανά σταθμό, μετά τις εκλογές.

@ Προετοιμαστείτε: Το ΕΣΡ θα είναι ιδιαιτέρως αυστηρό με τους σταθμούς που διαφημίζουν -άμεσα ή έμμεσα- διάφορα επικίνδυνα προϊόντα. Η κατάσταση έχει υπερβεί κάθε όριο.

@ Ενθουσιασμός στον ΑΝΤ1 για την πορεία του καναλιού, ενώ τον Οκτώβριο ήθελαν να πετάξουν από το παράθυρο τα στελέχη του προγράμματος.

@ Τον Μάιο ξεκινάει η επόμενη ημέρα στον Alpha. Ο σκόπελος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ξεπεράστηκε και τώρα, αρχίζει ο σχεδιασμός για την κοινή πορεία των δύο καναλιών.

---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου