Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Ψαρεύοντας στο Διαδίκτυο

*
Ανασυγκρότηση
***
*


*** ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πιο γελοία απόφαση από αυτή της ΕΣΗΕΑ: Αύριο τα ΜΜΕ θα κάνουν στάση εργασίας, 11 με 1 το μεσημέρι, για την Ημέρα της Γυναίκας!

*** ΤΕΛΙΚΑ βρήκε αγοραστή το DVD που “κυκλοφορούσε” στην πιάτσα… Και απειλεί δημόσια πρόσωπα με το περιεχόμενο του! Το ερώτημα λοιπόν τώρα είναι αν είναι ποινικά κολάσιμο (το περιεχόμενο)… Και αν αυτός που το αγόρασε το πήρε για να το καταστρέψει ή όχι;

*** ΕΝΑ μικρό μονόστηλο για την Καθημερινή χωρίς χτύπημα στην 1η σελίδα το θέμα του αεροπλάνου από τη Βενεζουέλα... Προφανώς το θεωρεί μη σοβαρό το θέμα...

*** ΔΕΝ έχει προλάβει να συμπληρώσει χρόνο από την ημέρα που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα στον ΑΝΤ1 και οι φήμες θέλουν να αποχωρεί στο τέλος του μήνα. Ο λόγος για υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού που δεν έχει άμεση σχέση με την ενημέρωση ή το πρόγραμμα και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, λέγεται ότι ήδη έχει ανακοινώσει την παραίτηση του στη διοίκηση του σταθμού, απλώς για πρακτικούς και τυπικούς λόγους θα παραμείνει μέχρι τέλος Μαρτίου στη θέση του.

*** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΕΡΤ: «Ουδέποτε έχει διαφημιστεί από οποιοδήποτε Μέσο της ΕΡΤ παράνομη στοιχηματική εταιρείας, η οποία δεν διαθέτει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αυτά προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία».

*** ΙΔΡΥΘΗΚΕ τελικά – όπως οι ίδιοι είχαν προαναγγείλει – η νέα πολιτική κίνηση από τους Γιώργο Ρωμανιά και Αλέξη Μητρόπουλο, η οποία «ακούει» στο όνομα «Όρθια Ελλάδα».

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου