Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

... ερωτήματα στον "αέρα" του FLASH 96 ...

*
Τυπολογίες
***
*
Λειτουργεί ο Flash;

Την ώρα που ο επιχειρηματίας ιδιοκτήτης του πολύπαθου ραδιοφωνικού σταθμού Flash 96, παραμένει άφαντος στη σιωπή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, με αιφνιδιαστική του απόφαση χθες το απόγευμα, ανέστειλε την 24ωρη απεργία, που είχε κηρύξει για την Παρασκευή, μετά τη χθεσινή δικαστική απόφαση του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου που αφορά στην άμεση καταβολή δεδουλευμένων δύο μηνών σε τρεις δημοσιογράφους. Να σημειωθεί ότι στην έκτακτη συνεδρίαση της ΕΣΗΕΑ, ούτε εκλήθησαν και φυσικά ούτε μετείχαν δημοσιογράφοι του σταθμού, προκειμένου να θέσουν τις θέσεις τους για τη διακοπή ή μη της απεργίας, που μετρά πλέον του διμήνου.
Επί συνόλου 22 δημοσιογράφων, το 50% έχουν προσφύγει σε ασφαλιστικά μέτρα, διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων και καταφέρνοντας με δικαστική διαταγή να λάβουν τους μισθούς δύο μηνών, τα οποία και έλαβαν, μετά από την επεισοδιακή παρουσία δικαστικών αντιπροσώπων, προ δυο εβδομάδων και με την απειλή της κατάσχεσης γραφείων και μηχανημάτων του σταθμού. Ωστόσο, απλήρωτοι παραμένουν οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι από τον περασμένο Ιούλιο.
Κάτι μας λέει ότι η επαναλειτουργία του σταθμού, με κανονικό πρόγραμμα, σχετίζεται με φαινόμενα “αναγκαστικής εκτέλεσης δικαστικής διαταγής”, όπως αυτά που προηγήθηκαν την προπερασμένη Δευτέρα και ενώ ο σταθμός “έβγαζε αέρα” απεργιακό πρόγραμμα.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*
ΕΤΗΠΤΑ - ΛΙΘΟΓΡΑΦΟΙ : Γιατί δύο σωματεία;

*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου