Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

... από την "Καθημερινή" στον "Flash 96" ...

*
Τυπολογίες
***
*
Εθελούσια στην “Καθημερινή”


Εθελουσία έξοδος  και στην “Καθημερινή”.

Η διοίκηση της εφημερίδας ανακοίνωσε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, το οποίο περιλαμβάνει, την καταβολή επιπλέον έξι (6) μισθών και αποζημίωση χωρίς τις πρόσφατες μειώσεις.

Η επιχείριση διατηρεί το δικαίωμα πάντως να μην συναινέσει στην αποχώρηση εργαζομένου, αν θεωρεί πως είναι απαραίτητος για τη λειτουργία της.


Κατάσχεση μηχανημάτων στο Flash


Κατάσχεση του εξοπλισμού και των μηχανημάτων, για τις οφειλές προς τους εργαζομένους πραγματοποιείται στο Flash. Η συντηρητική κατάσχεση γίνεται μετά την εκδίκαση αγωγής και της προσωρινής απόφασης του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου οκτώ εργαζομένων του σταθμού, που διεκδικούσουν τις δεδουλευμένες αποδοχές τους. Η εκτέλεση της διαταγής γίνεται από τους δικαστικούς επιμελητές, παρουσία της αστυνομίας, ενώ και οι τεχνικοί του σταθμού ζήτησαν εκτέλεση της αντίστοιχης απόφασης που εκκρεμούσε.


Χωρίς σήμα ο Flash

Σίγησε ο  Flash. Μετά την κατάσχεση των μηχανημάτων, ύστερα από την απόφαση συντηρητικής κατάσχεσης υπέρ των εργαζομένων στη συχνότητα 96MHz  δεν ακούγεται πλέον πρόγραμμα.

Επί του πιεστηρίου:


“Παίζει” ξανά ο Flash
Νεότερα από το μέτωπο του  Flash. Η ιδιοκτησία του σταθμού πλήρωσε μέρος  των οφειλών στους 8 εργαζόμενους που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και προχώρησαν στις κατασχέσεις των μηχανημάτων και ο σταθμός άρχισε να μεταδίδει εκ νέου μουσική, στο πλαίσιο της απεργίας.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*


                ............... Συνδικάτο Τύπου Τώρα !!! ................

                                                                            *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου