Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

... υπόθεση Neoset - η Στάζι και δύο παραπολιτικά για μια απάντηση του ΚΚΕ ...

*
Τάσος Παππάς
(ΕτΣ)
***
*


Αναγωγα
Eνα σχόλιο της εφημερίδας μας για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στις επιχειρήσεις ΙΚΕΑ και ΝΕΟSΕΤ και τη στάση του ΠΑΜΕ προκάλεσε τη βίαιη αντίδραση των συντακτών της ιστοσελίδας «902.gr». Αφήνουμε την ουσία και μένουμε στους χαρακτηρισμούς. Φράσεις του τύπου «οι άθλιοι που παριστάνουν τους δημοσιογράφους» ή «εντεταλμένοι των πολυεθνικών του επίπλου που παριστάνουν τους δημοσιογράφους στην "Εφημερίδα των Συντακτών"», παραπέμπουν σε άλλες εποχές, τότε που οι διαφορές λύνονταν με τις φαλτσέτες. Στους συναδέλφους που εργάζονται στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα λέμε τα εξής: Αυτή η εφημερίδα δεν έχει ούτε φανερό ούτε κρυφό χρηματοδότη (επιχειρηματία, εργολάβο, εφοπλιστή, κόμμα). Στηρίζεται στους εργαζομένους της και στους αναγνώστες της. Σας ξενίζει το εγχείρημα και είναι φυσικό. Αλλιώς έχετε συνηθίσει.
---
 
---
*


                ............... Συνδικάτο Τύπου Τώρα !!! ................

                                                                            *

4 σχόλια:

  1. ο κυριοs τασοs παππαs θα απαντησει στα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονοτα που δημοσιευσε ο ριζοσπαστηs και καταριπτουν τουs ισχυρισμουs τηs εφημεριδαs του ΄η θα συνεχισει να πεταει την μπαλλα στην κερκιδα......?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ανώνυμος 5:23 - ... είναι ένα θέμα που έχει επισημανθεί και από την "Α" ... αλλά, όπως και ο ίδιος ο κ. Παππάς γράφει "... Αφήνουμε την ουσία ..." ... αφήνουμε, δηλαδή, να αιωρείται το υπονοούμενο ... είναι κι αυτό μια κάποια πρακτική ...

      Διαγραφή
  2. γιατι μου θυμιζει-και το λεω πραγματικα με σταναχωρια-το "πεs,πεs κατι θα μεινει".....
    ο ...ανωνυμοs των 5.23

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ανώνυμος 2:38 - δεν στο θυμίζει απλώς, γιατί περί αυτού πρόκειται ...

      Διαγραφή