Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

... Χρύσανθος Λαζαρίδης έφα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Λαζαρίδης στο Mega:
Το “μαύρο” στην ΕΡΤ
οφείλεται στους απολυμένους!

Το Mega επέλεξε ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης για να τοποθετηθεί για το λουκέτο στην ΕΡΤ, ισχυριζόμενος πως “το μαύρο δεν ήταν επιλογή της κυβέρνησης”, ξεχνώντας πως ο Σίμος Κεδίκογλου το απόγευμα της 11ης Ιουνίου είχε ανακοινώσει πως η δημόσια ραδιοτηλεόραση δεν θα εξέπεμπε για 3 μήνες.

“Το μαύρο προέκυψε γιατί κατελήφθη ο ραδιοσταθμός και εξέπεμπε πειρατικό πρόγραμμα. Σκεφτείτε σε άλλες χώρες ευρωπαϊκές μην πάτε έξω, αν κάποιοι καταλάβουν τον ραδιοσταθμό και εκπέμπουν πειρατικό πρόγραμμα τι θα γίνει; Ε λοιπόν εδώ δεν έγινε αυτό που θα γίνει παντού αλλού και ξέρετε τι θα γίνει και απλά έπεσε μαύρο για μερικές μέρες”.

Πρόκειται για την πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητας καθώς είναι γνωστό πως η κυβέρνηση κατέβασε τους διακόπτες και πως τα ΜΑΤ φυλάνε τα ψηφιακά Κέντρα Εκπομπής, σε όλην την Ελλάδα, αποτρέποντας την επαναφορά του σήματος, όπως ορίζει η απόφαση του ΣτΕ.

Δήλωσε πως η ΕΡΤ μπορεί να εκπέμψει και από άλλου, καθώς στην κυβέρνηση υπάρχει ήδη το παράδειγμα της ανύπαρκτης ΝΕΡΙΤ η οποία και επιχείρησε να εκπέμψει, ενώ δεν υπήρχε.

Υποστήριξε πως η κυβέρνηση θέλει να λειτουργεί η νέα δημόσια τηλεόραση με πρότυπο το BBC, κάτι που έγινε σαφές από τις πρώτες μέρες διακυβέρνησης της τρικομματικής, με την πρόσληψη γυμναστών στη θέσεις διευθυντών, αποφοίτων σχολής δακτυλογραφίας σε θέση υπευθύνων επικοινωνίας, αποτυχημένων πολιτευτών σε θέσεις ειδικών συμβούλων και πρώην νομαρχών, ως γενικούς διευθυντές...
---
Σχόλιο "Ανασυγκρότησης" :  ... ο εξ απορρήτων του Αντωνάκη είπε ό,τι είχε να πει ... το άξιο προσοχής είναι το τι δεν τον ρώτησε το δίδυμο του MEGA ... φυσικά, ποιος να πει τι ... ο σαλιγκαροπαραγωγός Καμπουράκης ή ο "αναρχικός" Οικονομέας; ... ξεφτίλα ...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου