Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

... η χρήσιμη "Χ.Α." του Στέφανου Κασιμάτη ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αιχμές


@ Ρίτσος, Βάρναλης, Ελύτης, Παλαμάς, Κάλβος, Εμπειρικός, Αναγνωστάκης. Εκεί που η “Καθημερινή” επιχειρεί να κάνει μια στροφή και να μιλήσει για την αξία των λέξεων – και να προσθέσει αναγνωστικό κοινό, έρχεται ένας Κασιμάτης, να στείλει το μήνυμα πως οι θέσεις που εξέφρασαν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Μιχάλης Κατσίγερας, είναι πάντοτε εκεί, ισχυρά εδραιωμένες.

*** Θυμίζουμε τι έγραφε για τους νεοναζί, ο Στέφανος Κασιμάτης : “Η Χρυσή Αυγή, χωρίς να το καταλαβαίνει, ανοίγει τον δρόμο για την επιβολή της νομιμότητας προς κάθε πλευρά: κουκουέδες, συριζαίους, χρυσαυγίτες – όλοι τους βλάπτουν τη δημοκρατία εξίσου”.

@ Και μετά ήρθε η δολοφονία και του Φύσσα, ενώ είχε προηγηθεί εκείνη του Λούκμαν. Αλλά, στο γυάλινο της “Καθημερινής” ο θόρυβος από τα Τάγματα Εφόδου, δεν συγκινούσε….

*** Την Παρασκευή, επανήλθε από την ίδια ακροδεξιά γλώσσα μιλώντας για ηλίθιους και αριστεριστές, βάζοντας μια ακόμη φορά στο μελάνι, δηλητήριο.

@ Ας μην ψάχνουν περισσότερο στην “Καθημερινή” γιατί χάνουν αναγνώστες. Ο Ντόναλτ Ντακ και ο Μίκυ Μάους δεν μπορούν να κρύψουν το πρόβλημα.

*** Και το Μνημόνιο, είναι αλήθεια, βοήθησε να πέσουν οι μάσκες.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου