Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

... MEGA - έρχονται απολύσεις και περικοπές ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Απόφαση των εκδοτών
προκαλεί πλήγμα
στο ενημερωτικό προφίλ του MEGA

Καταργούν το νυχτερινό δελτίο, σταματούν οι βάρδιες στις 22:00 και έρχονται απολύσεις και μεγάλες ανατροπές

Με αιφνιδιαστικό τρόπο ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους του MEGA ότι κόβεται οριστικά το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων! Ως εκ τούτου το χθεσινό μεταμεσονύχτιο δελτίο ειδήσεων ήταν το τελευταίο!

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι την απόφαση πήρε το ΔΣ της εταιρίας και ανακοινώθηκε στον διευθυντή ειδήσεων Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Ο τελευταίος την αποδέχθηκε και με τη σειρά του την ανακοίνωσε στους εργαζομένους… οι οποίοι την άκουσαν επίσης αιφνιδιασμένοι, αλλά και τρομοκρατημένοι!

Ωστόσο, με την απόφαση των εκδοτών να κόψουν το νυκτερινό δελτίο ειδήσεων του MEGA, εκτός από άγριες περικοπές και απολύσεις (τεχνικών και δημοσιογράφων), αφού οι βάρδιες θα σταματούν πλέον στις 10:00 το βράδυ, προκύπτει σοβαρό θέμα με την φυσιογνωμία του καναλιού και συγκεκριμένα με τον ενημερωτικό του χαρακτήρα! Στην πραγματικότητα η απόφαση των εκδοτών «τραυματίζει» σοβαρά το ενημερωτικό προφίλ του καναλιού, δεδομένου ότι συρρικνώνεται ο ειδησεογραφικός του τομέας και φυσικά δεν θα μπορεί να προσφέρει πλέον ολοκληρωμένη και καθ’ όλο το 24ωρο ενημέρωση στους τηλεθεατές!

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου