Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

... ο "105.5 Στο Κόκκινο" και το σποτάκι που περιμένουμε ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τότε που ο «105.5 Στο Κόκκινο»
θα αγόραζε την Eurobank


Η αλήθεια είναι πως το σποτάκι που είχε φτιάξει ο ραδιοσταθμός της Αριστεράς ήταν πολύ εμπνευσμένο κι επιτυχημένο. Δημιούργησε αίσθηση, σκόρπισε χαμόγελα. 

Ήταν κατά την περίοδο της προηγούμενης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, επί πρωθυπουργίας του αλήστου μνήμης Αντώνη Σαμαρά. «0,30 λεπτά η μετοχή της Eurobank. 0,30 λεπτά το sms στο Κόκκινο, 1055 κενό, το μήνυμά σας και αποστολή στο 54045, να αγοράσουμε την Eurobank». Θυμάμαι και τον Κώστα Αρβανίτη να κάνει πλάκα με αυτό.

Το κακό είναι που δεν ακούσαμε και τώρα από το σταθμό ένα ανάλογο σποτάκι, τώρα με τη νέα ανακεφαλαιοποίηση επί πρωθυπουργίας του τύπου που άφησε στο πόδι του ο Σαμαράς. Η μετοχή τώρα της Eurobank κάνει 0,003 του ευρώ (ίσως και λιγότερο), στέλνοντας δηλαδή ένα sms στο 54045 αγοράζεις όχι μόνο την τράπεζα ολάκερη αλλά και τα παρακείμενα καταστήματα. Θα ακούσουμε άραγε κανένα τέτοιο σποτάκι;

Η αλήθεια είναι πως ο «105.5 Στο Κόκκινο» κρατάει μία αξιοπρεπή στάση όλο αυτό το διάστημα που ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του δυσφημούν τον όρο Αριστερά. Καμία σχέση με την Αυγή λόγου χάριν που διαγράφει με μία μονοκοντυλιά, ιστορία δεκαετιών. Μόνο και μόνο επειδή πρέπει να υποστηρίξει το νέο ΠΑΣΟΚ.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου