Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Θα διανέμεται
από το πρακτορείο Άργος
η "Καθημερινή"

Στο πρακτορείο διανομής “Άργος” η “Καθημερινή”. Το “διαζύγιο” της εφημερίδας με το πρακτορείο “Ευρώπη” οδήγησε τελικά την εφημερίδα στο “Αργος”, βάζοντας πίσω τα σχέδια για αυτόνομη διάθεσή της.
---
Εισήγηση από τη Νομική Επιτροπή,

για άρση ασυλίας Κύρτσου, Κούλογλου

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας για τους έλληνες ευρωβουλευτές Γιώργο Κύρτσο και Στέλιο Κούλογλου πρότεινε η Νομική Επιτροπή προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Το αίτημα για την άρση της ασυλίας του Γ. Κύρτσου είχε καταθέσει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στο Ευρωκοινοβούλιο έπειτα από καταγγελία της Επιθεώρησης Εργασίας για μη καταβολή μισθών σε εργαζομένους των εκδοτικών επιχειρήσεών του. Για τον ευρωβουλευτή Στ. Κούλογλου η άρση ασυλίας αφορά κατηγορία δυσφήμησης έπειτα από μήνυση που έχουν καταθέσει σωφρονιστικοί υπάλληλοι των Φυλακών της Πάτρας. Το Ευρωκοινοβούλιο δεν έχει αποφασίσει ακόμη, συνήθως όμως προχωράει σε άρση της ασυλίας των βουλευτών.
---
Μόνο στη συνδρομητική TV
ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη

Με τη χθεσινή νίκη - πρόκριση του Παναθηναϊκού στους “16” της Euroleague έρχεται η ώρα του απολογισμού για τα τηλεοπτικά δίκτυα που επένδυσαν στις μεγάλες διοργανώσεις. Η μετάδοση των αγώνων του Champions League, ένα θέαμα υψηλού επιπέδου, συνεχίζεται για τον OTE TV και την ΕΡΤ χωρίς τη συμμετοχή ελληνικής ομάδας. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει μόνος του στο Europa League μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης. Όλοι του οι αγώνες θα μεταδίδονται αποκλειστικά από τον OTE TV, ο οποίος επένδυσε σημαντικά κεφάλαια στις δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο μπάσκετ συνεχίζουν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός στη EuroLeague στους 16 του θεσμού και οι αγώνες του θα καλύπτονται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ και τη Nova.
---
Μεγάλη διαφορά Real FM - ΣΚΑΪ

Πρώτος ο Real FM και την εβδομάδα 1 – 7/12/2015 με 162 αστάθμιστες απαντήσεις στη μέτρηση της Focus / ΑΕΜΑΡ. Δεύτερος με 118 ο ΣΚΑΪ και τρίτος με 113 ο Μελωδία έναντι 111 του Athens DJ. Πέμπτος με 100 ο Δίεση και ακολουθούν ο Rock FM με 97, ο Easy με 89, ο Derti με 88 ο Σπορ FM με 76 και ο KISS και ο Ρυθμός με 75.
---
Πέφτει η ενημέρωση, ανεβαίνει η ψυχαγωγία

Οι αυξομειώσεις στα ποσοστά των τηλεοπτικών καναλιών τις τελευταίες εβδομάδες δείχνουν πως η ενημέρωση συνεχίζει να υποχωρεί, ενώ ανεβαίνει η ψυχαγωγία. Απόδειξη, η συνεχής πτώση των ποσοστών της ΕΡΤ1, όπως και του ΣΚΑΪ. Την ίδια ώρα, ο ΑΝΤ1 αυξάνει τη διαφορά του από τον Alpha, παραμένοντας σταθερά στην πρώτη θέση, ενώ ανεβαίνει και η τηλεθέαση του Star και του E-TV.

   30/11 - 6/12 23 - 29/11
ANT1      17,1%  17,1%
ALPHA  15,6%   15,8%
MEGA    13,1%   13,2%
STAR     10,2%     9,7%
ΣΚΑΪ        8,8%     9,5%
ΕΡΤ1        4,9%     5,8%
Ε-TV        5,9%     5,4%
ΕΡΤ2        1,6%     1,6%
ΜΑΚ ΤV 0,8%     0,8%

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου