Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

... ο ΔΟΛ, ο "φαύλος Μητσοτάκης" και ο Καρακούσης ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Έμπλεξε άσχημα ο Αντώνης Καρακούσης!

Όταν ο διευθυντής του Βήματος αποκαλούσε φαύλη την οικογένεια Μητσοτάκη…

Τα αποτελέσματα των εκλογών στη ΝΔ φέρνουν σε εξαιρετικά δυσχερή θέση το διευθυντή του "Βήματος" Αντώνη Καρακούση. Αυτό γιατί το Συγκρότημα έχει θέσει εσχάτως εαυτόν απέναντι στην καραμανλική πτέρυγα και έτσι αν δεν γίνει κάποια εντυπωσιακή κωλοτούμπα, από αύριο το πρωί αναμένεται τα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ να στηρίξουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όμως ο Αντώνης Καρακούσης εδώ και χρόνια έχει ταχθεί δημόσια απέναντι συνολικά στην οικογένεια Μητσοτάκη. Θυμίζουμε ένα χαρακτηριστικό tweet του διευθυντή του Βήματος όταν ήταν υπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης το οποίο είχε δημιουργήσει αίσθηση και είχε προκαλέσει την έντονη ενόχληση και αντίδραση της οικογένειας Μητσοτάκη.

Το tweet ανέφερε, «Έχει ενδιαφέρον η ελληνική τραγωδία. Την υποτιθέμενη κάθαρση του φαύλου Δημοσίου ανέλαβε εκπρόσωπος της πιο φαύλης πολιτικής οικογένειας! Πώς να πείσει ο Κυριάκος; Εξήντα τόσα χρόνια χιλιάδες διορίστηκαν από τον πατέρα του, την αδελφή του και απ´ όλο του το σόι…».

Τι θα κάνει τώρα ο Αντώνης Καρακούσης; Θα υπερασπιστεί την άποψη του ότι ο Κυριάκος είναι εκπρόσωπος της πιο φαύλης πολιτικής οικογένειας και θα είναι το ΒΗΜΑ απέναντι στην υποψηφιότητα του; Τι θα πει στους αναγνώστες του Βήματος; Τι θα ζητήσει από τους συνεργάτες του και το πολιτικό του τμήμα;

Μια έντιμη λύση είναι να βγει ο ίδιος σήμερα-αύριο και να πει δημόσια πως το ΒΗΜΑ θεωρεί ότι για τη ΝΔ αλλά και τη χώρα γενικότερα Μεϊμαράκης και Μητσοτάκης είναι κακές επιλογές και έτσι θα τους αντιμετωπίσει. Αλλά δεν μοιάζει πολύ πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο οπότε έχει ενδιαφέρον η συνέχεια για τη στάση του Καρακούση και το πώς θα αποτυπωθεί αυτή στη ναυαρχίδα του ΔΟΛ.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου