Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

... ελκυστικός ο ρ/σ ΣΚΑΪ (και ο Άρης); Κι όμως ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Γιατί στις απεργίες
το ραδιόφωνο του Σκάι
γίνεται ελκυστικό!

Περίεργο αλλά αληθινό. Είναι μέρες που ο Σκάι του Μπάμπη, του Άρη, της Σίας, του Βουλαρίνου, του Μπογδάνου (δεν ξέρω καν αν έχει ακόμα εκπομπή στο ραδιόφωνο) και των άλλων αστεριών του ραδιοσταθμού γίνεται ελκυστικός. Προσωπικά τρελαίνομαι να τον ακούω, είμαι καρφωμένος στη συχνότητά του και δεν μετακινούμαι στην μπάντα των FM. Αυτό συμβαίνει στις απεργίες των δημοσιογράφων, οπότε ο σταθμός του Φαλήρου βγάζει από το αρχείο τα ραδιοφωνικά ιστορικά ντοκιμαντέρ του και τα μεταδίδει από το πρωί έως το βράδυ.

Τα ακούς με ευχαρίστηση συνέχεια και δεν περιμένεις την επόμενη Κυριακή (τότε μεταδίδονται) για να παρακολουθήσεις το επόμενο. Είναι δουλεμένες εκπομπές από τον Άρη Πορτοσάλτε, με εκλεκτούς συντελεστές – ιστορικούς, αρχαιολόγους κλπ – που σου δίνουν πληροφορίες και όχι «μπαμπικές» αναλύσεις. Την Τετάρτη το πρωί έπεσα πάνω σε σειρά εκπομπών για τη διατροφή στην Κλασική Ελλάδα. Απόλαυσα τις πληροφορίες της κυρίας Βικτωρίας Τσουκαλά για τα φαγητά, τις συνήθειες, τις συνταγές κ.ά. των προγόνων, με άκρως ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Ο Άρης Πορτοσάλτε σε αυτόν τον τομέα είναι επιτυχημένος και έχει ταλέντο. Το μισό να είχε στον πολιτικό του λόγο θα ήταν κορυφαίος στο είδος.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου