Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

... Παππάς - εν αρχή ην το εξώδικο στον ΔΟΛ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Εξώδικο του Νίκου Παππά στον ΔΟΛ



Εξώδικο στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη απέστειλε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς για δημοσιεύματα των Εφημερίδων "ΤΑ ΝΕΑ" και το "ΒΗΜΑ της Κυριακής" ζητώντας επανόρθωση διά νέων δημοσιευμάτων, ορίζοντας ο ίδιος και το περιεχόμενό τους. Άλλως, όπως αναφέρεται στο εξώδικο, "σας δηλώνω ότι θα προσφύγω στα αρμόδια Δικαστήρια και σε κάθε αρμόδια Αρχή, για την αποκατάσταση της βαρύτατης προσβολής που υπέστην, με την επιφύλαξη κάθε άλλου δικαιώματός μου".

Ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας την περασμένη Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχουν μόνο οι εκβιαστές του υποκόσμου. Υπάρχουν και αυτοί που νομίζουν ότι ζουν στα σαλόνια. Αλλά αυτά τα κατά φαντασίαν σαλόνια είναι ο βούρκος τους. Ας καταλάβουν ότι άλλαξαν τα πράγματα. Τόσο το καλύτερο γι' αυτούς».

Επίσης, σε ανακοίνωσή του την περασμένη Πέμπτη, τονίζει ότι είναι αναγκασμένος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη καθώς «οι αήθεις επιθέσεις εναντίον της Κυβέρνησης και στο πρόσωπό του συνεχίζονται από τα συγκεκριμένα κέντρα, εδώ και μήνες».

Διαβάστε το εξώδικο ΕΔΩ:

---
πηγή: http://left.gr/
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου