Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

... ΔΟΛ - προκαλεί την "Εφ.Συν" να συνεχίσει τα ένθετα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η απάντηση ΔΟΛ σε Εφημ. Συντακτών
και η πρόκληση που της απευθύνουν...



Με ένα ειρωνικό, αλλά αιχμηρό σχόλιο μέσω του ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ απάντησε ο ΔΟΛ στην Εφημερίδα των Συντακτών η οποία το τελευταίο διάστημα εξαπολύει δυναμικές επιθέσεις εναντίον του συγκροτήματος με αποκορύφωμα το ένθετο 48 σελίδων για το σκοτεινό-διαπλεκόμενο ρόλο του ΔΟΛ στη διάρκεια των δεκαετιών της ύπαρξής του.

Το σχόλιο του Βηματοδότη ήταν πώς γίνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να χαρακτηρίζεται διαπλεκόμενος όταν επισκέπτεται τα γραφεία του ΔΟΛ από την Εφημ. Συντακτών και «φιλικός επισκέπτης» όταν επισκέπτεται τα γραφεία της εφημερίδας, που φιλοδοξεί να καλύψει το κενό της Ελευθεροτυπίας.

Επιπλέον μιλώντας με στελέχη του ΔΟΛ για το ένθετο της εφημερίδας αναφέρουν ότι «Ηταν πράγματι μια πολύ ενδιαφέρουσα δημοσιογραφική και εκδοτική προσπάθεια το ένθετο που κυκλοφόρησε η Εφ.Συντακτών. Περιμένουμε με ανυπομονησία να διαβάσουμε τα επόμενα ανάλογα ένθετα. Δεν φανταζόμαστε ότι οι καλοί συνάδελφοι εννοούν ότι τα τελευταία 90 χρόνια η μόνη διαπλεκόμενη οικογένεια στην Ελλάδα ήταν η οικογένεια Λαμπράκη άντε και ο Ψυχάρης. Περιμένουμε λοιπόν τα επόμενα ένθετα και για άλλα ιστορικά ή νεότερα σε ηλικία μεγάλα συγκροτήματα Τύπου και φυσικά για άλλες ιστορικές επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας αλλά και τα επιχειρηματικά τζάκια που ανδρώθηκαν τα τελευταία 30-35 χρόνια».

---
---
*

2 σχόλια: