Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

... MEGAλη αμηχανία στο Μαξίμου ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μαύρα μεσάνυχτα
είχε το Μαξίμου για το MEGA

Όχι μόνο αγνοούσε τις προθέσεις των μετόχων… Πίστευε ότι θα βάλουν και λεφτά!

Μπορεί η κυβέρνηση και ειδικότερα το Μαξίμου να έχει κάνει σημαία του τον αγώνα κατά της διαπλοκής… Ωστόσο η τροπή που έχει πάρει η υπόθεση του MEGA τούς αιφνιδίασε και κάτι παραπάνω! Αφού σε καμία περίπτωση οι ένοικοι του κυβερνητικού στρατηγείου δεν περίμεναν τη συγκεκριμένη εξέλιξη… Αντίθετα μάλιστα όσοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλούν τις τελευταίες ημέρες με κυβερνητικούς αξιωματούχους που κατοικοεδρεύουν στο Μαξίμου γνωρίζουν ότι όλοι οι άνθρωποι του προέδρου σε σχετικές συζητήσεις εκτιμούσαν – παρά τις αντίθετες ενδείξεις, ότι τελικά η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα ολοκληρωθεί κανονικά! Συγκεκριμένα στελέχη της κυβέρνησης σε off the record συζητήσεις θεωρούσαν βέβαιο ότι οι μέτοχοι την τελευταία στιγμή θα έβαζαν το χέρι στην τσέπη και δεν θα εγκατέλειπαν το κανάλι!

Στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις πια – προφανώς, δεν δηλώνουν στεναχωρημένοι, μιας και ο τρόπος που εξελίσσονται τα γεγονότα εκθέτει τους μεγαλομετόχους του MEGA… Αλλά η απορία στα πρόσωπα τους παραμένει από την απόφαση των εκδοτών να τραβήξουν μόνοι τους την πρίζα του καναλιού!

Ξεκάθαρα – προκύπτει από το ρεπορτάζ μας ότι το Μαξίμου δεν είχε ιδέα για την εξέλιξη… Βεβαίως, αυτό από τη μια πλευρά επιβεβαιώνει τις προθέσεις τους να βάλουν κανόνες στο παιχνίδι και να περιορίσουν τις σχέσεις διαπλοκής… Αλλά από την άλλη πλευρά η άγνοια ή η κακή εκτίμηση για το πού πήγαινε η ιστορία με το MEGA δεν τους κολακεύει, όσο κι αν δείχνει αγνότητα!
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου