Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

... τεχνικοί τηλεόρασης προς το MEGA : Πληρώστε μας !..

*
ΕΤΙΤΑ
***
*
Βάλτε το χέρι στην τσέπη και πληρώστε μας !

Ανακοίνωση


Συνάδελφοι,

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία τα γεγονότα που αφορούν τον Τ/Σ ΜΕGΑ. Η Ένωσή μας ξεκαθαρίζει εξ αρχής, πως δεν έχει σκοπό να αφήσει τους εργαζόμενους τεχνικούς του σταθμού να γίνουν όμηροι πολιτικών και επιχειρηματικών παιχνιδιών. Απαιτούμε από την Διοίκηση του σταθμού να αναλάβει τις ευθύνες της και να καταβάλλει άμεσα τα δεδουλευμένα καθώς και το δώρο του Πάσχα. Υπενθυμίζουμε πως οι μοναδικοί υπεύθυνοι για την διαχείριση των οικονομικών του σταθμού αλλά και για τα δάνεια που πήρε από τις τράπεζες, δεν είναι οι εργαζόμενοι αλλά οι διοικούντες. Ήταν δικές τους οι επιλογές και τώρα είναι δική τους η ευθύνη.

Καλούμε λοιπόν την διοίκηση του σταθμού να ανταποκριθεί σε όλες της τις υποχρεώσεις. Στο κάτω κάτω αν έχει πρόβλημα, ας πληρώσει από τα υπερκέρδη που έβγαζε ο σταθμός τόσα χρόνια τώρα. Τονίζουμε επίσης πως είναι απαράδεκτο οι αρμόδιες τράπεζες να μπλοκάρουν τους λογαριασμούς του καναλιού με αποτέλεσμα να βρει πάτημα η εργοδοσία και να μην πληρώσει τα δεδουλευμένα. Καλούμε όμως και περιμένουμε, ειδικά από την σημερινή κυβέρνηση, να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας και όλων των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων που ουδέποτε είχαν καμιά ευθύνη για τα πεπραγμένα των διοικήσεων.

Συνάδελφοι,

Ήδη η Ένωσή μας έχει κινήσει νομικές διαδικασίες για την κατοχύρωση των μελών μας με αγωγές και καταγγελίες στην επιθεώρηση εργασίας. Αν δεν καταβληθεί το δώρο του Πάσχα στην ώρα του θα γίνει άμεσα η καταγγελία η οποία επιφέρει και ποινικές ευθύνες. Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό. Πλέον ήρθε η ώρα να δείξουμε όλοι μαζί, σε αυτούς τους κυρίους που παίζουν παιχνίδια στις πλάτες μας πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να μείνουμε απαθείς. Θα παλέψουμε για τις δουλειές μας και τις οικογένειές μας.

Δεν θα αφήσουμε να μας πάρουν την αξιοπρέπειά μας!

Δεν θα αφήσουμε να μας πάρουν την ζωή μας!

Όλοι σε αγωνιστική ετοιμότητα

Υ.Γ. Προς την διοίκηση του ΜΕGΑ: Τα business plan που ακούγονται ως πρόφαση για την σωτηρία του καναλιού που περιέχουν αθρόες απολύσεις και σημαντικές μειώσεις μισθών με σκοπό να πληρώσουν το μάρμαρο και πάλι οι εργαζόμενοι, απλά... ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!!! Εμείς έχουμε ένα καλύτερο business plan να σας προτείνουμε: ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος
Γιώργος Σκεπετζάκης

Ο Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Αλιφέρης

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου