Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

... δώρο Πάσχα - ποιος θυμάται τους απλήρωτους του MEGA; ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ένας σοβαρός λόγος για απεργιακό αγώνα
Οι Τράπεζες
να δώσουν το δώρο του Πάσχα
στους εργαζόμενους του MEGA!



Αφού το εγκατέλειψαν οι εκδότες, να ξεμπλοκάρουν ένα μέρος των λογαριασμών και να δώσουν από το 7ψήφιο ποσό που εισπράττουν κάθε μήνα

Για να το πούμε ωμά οι εκδότες – μεγαλομέτοχοι του MEGA, όχι μόνο εγκατέλειψαν το κανάλι τους, αλλά έγραψαν τους εργαζόμενους εκεί που δεν πιάνει μελάνι! Αδιαφορούν αν σε μία εβδομάδα είναι το Πάσχα και ο κόσμος – λόγω της μη καταβολής της μισθοδοσίας, δεν έχει να αγοράσει ούτε το φαγητό του! Πολλοί – λέγεται, ότι δεν έχουν ούτε τα χρήματα να πηγαινοέρχονται στο σταθμό!

Το μόνο που τους μάρανε είναι να κατηγορούν από τα δελτία τους την κυβέρνηση για τη λεηλασία που ετοιμάζει στα εισοδήματα… Φυσικά σε αυτό δεν έχουν άδικο… Αλλά να βάλουν και το χέρι στην τσέπη αν είναι σοβαροί επιχειρηματίες και να πληρώσουν αυτά που χρωστάνε στους εργαζόμενους!

Για αυτό λοιπόν οι τράπεζες που έχουν μπλοκάρει τους λογαριασμούς του καναλιού, οφείλουν να ξεμπλοκάρουν ένα μικρό μέρος και να δώσουν έστω το δώρο του Πάσχα! Στο MEGA δεν εργάζονται μόνο υψηλόμισθοι… Υπάρχουν και εργαζόμενοι των 800 και των 1000 ευρώ… Και αφού όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχει περίπτωση να καταβληθούν οι μισθοί τους, ας δώσουν τουλάχιστον το δώρο μέρες που είναι…

Και επειδή το Enimerosi24 έχει στη διάθεσή του τα στοιχεία από τα διαφημιστικά έσοδα του καναλιού… Προκύπτει ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια να δώσουν οι τράπεζες το δώρο του Πάσχα! Ενδεικτικά θα αναφέρουμε μόνο ότι τα μηνιαία έσοδα του σταθμού από τις διαφημίσεις αυτό το διάστημα είναι επταψήφιο νούμερο!

Με άλλα λόγια ο σταθμός εξακολουθεί να έχει ζήτηση και οι διαφημιστές συνεχίζουν με την ίδια ένταση, όπως και στο παρελθόν να τοποθετούν τα προϊόντα τους στις εκπομπές του καναλιού… Ως εκ τούτου οι τράπεζες που αποδεδειγμένα έχουν περιθώρια, διότι εισπράττουν έσοδα από το κανάλι, να δώσουν το δώρο στους εργαζόμενους να κάνουν Πάσχα!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου