Κυριακή 10 Απριλίου 2016

... μαφιόζικο χτύπημα κατά δημοσιογράφου ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Έκαψαν αυτοκίνητο δημοσιογράφου

"Γνωρίζουμε ποιος κρύβεται πίσω από την εγκληματική ενέργεια"

Οι επιθέσεις κατά δημοσιογράφων συνεχίζονται με ποικίλες τις μορφές: με ενέδρες, με μπουνιές, με απειλές. Την περασμένη Παρασκευή μπήκε στο «ρεπερτόριο» και ένα άλλο είδος χτυπήματος: ο εμπρησμός! Τα ξημερώματα προχθές πυρπολήθηκε έξω από το σπίτι του, όπου ήταν
παρκαρισμένο, το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Δημήτρη Κανελλάκη ο οποίος εργάζεται στη Nova, στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκης (όπου έλαβε χώρα το περιστατικό) Metrosport και στον ραδιοσταθμό Metropolis.

Θα βρεθούν αυτή τη φορά;

Ο όμιλος Metromedia, στον οποίο ανήκουν η εφημερίδα και ο ραδιοσταθμός, με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι είναι σε γνώση του ποιος κρύβεται πίσω από το μαφιόζικο χτύπημα και αφήνει να εννοηθεί ότι ο εμπρησμός έχει σχέση με εκβιασμούς στους οποίος ο Όμιλος, όπως υπογραμμίζεται, δεν πρόκειται να υποκύψει. Η πλήρης ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Γνωρίζουμε ποιος κρύβεται πίσω από την εγκληματική ενέργεια και είμαστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Η εφημερίδα Metrosport, ο ραδιοφωνικός σταθμός Metropolis 95.5 και, γενικότερα, ο όμιλος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Meromedia, εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για τη μαφιόζικη ενέργεια και τη θερμή συμπαράστασή τους στον Δημήτρη Κανελλάκη και την οικογένειά του. Δηλώνουν, δε, ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υποκύψουν σε τέτοιου είδους εκβιασμούς».
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου