Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

... όλα της απεργίας δύσκολα, είχαμε και φήμες ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Πώς απετράπη

Φήμη για σπάσιμο της απεργίας!


Χαμός στη συνέλευση της ΕΣΗΕΑ

(*) Με το συνέδριο της Ν.Δ. τι ακριβώς έγινε;

Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συνέλευση στον πρώτο όροφο της ΕΣΗΕΑ κυκλοφόρησε η φήμη μεταξύ των αθλητικών εφημερίδων ότι η δημοσιογραφική απεργία σπάει ή πρόκειται να σπάσει. Τουλάχιστον τέσσερις εφημερίδες έβαλαν σε επιφυλακή το προσωπικό τους για το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσουν αύριο κανονικά.

Λίγο αργότερα σε τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ των επιτελικών στελεχών των αθλητικών εφημερίδων υπήρξε συμφωνία και δέσμευση να τηρηθεί η σημερινή απεργία.

Στο μεταξύ, υπάρχει η πληροφορία ότι το Σάββατο πέρα των Παραπολιτικών, της Αγοράς και άλλων εφημερίδων, θα κυκλοφορήσουν και τα Νέα Σαββατοκύριακο.

Η συνέλευση

Η συνέλευση που είχε προγραμματιστεί στην ΕΣΗΕΑ για τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, άρχισε με δίωρη καθυστέρηση στην αίθουσα του πρώτου ορόφου του μεγάρου. Υπήρξε αγωνιστικό πνεύμα ("Πάμε όλοι τώρα στον ΕΔΟΕΑΠ""Να κάνουμε καταλήψεις" κ.λπ.) αλλά και αντεγκλήσεις με φράσεις του είδους "Αυτά που λες είναι μπούρδες""Είστε απατεώνες".

Στην αίθουσα βρέθηκε και ντουντούκα που υπερκάλυπτε τους πάντες. Ιδιαίτερα μαχητική ήταν η επικεφαλαρία Αντωνιάδου, η οποία αφού ανέβηκε στο βήμα και μίλησε για ανυποχώρητο αγώνα, έφυγε αμέσως με ομάδα συναδέλφων για τον ΕΔΟΕΑΠ όπου συνεδρίαζε το διοικητικό συμβούλιο του ασφαλιστικού οργανισμού.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου