Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 2/5 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Eurovision: Οργή των Παλαιστινίων
για την απαγόρευση της σημαίας τους

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια κατά λάθος, όπως όλα δείχνουν, δημοσίευση της EBU σχετικά με τους κανόνες του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Σε έγγραφο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του, ο οργανισμός ζητεί από τους φαν να σεβαστούν τον μη πολιτικό χαρακτήρα του διαγωνισμού και φέρει ως παραδείγματα σημαίες που δεν μπορούν να κυματίσουν στην διοργάνωση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο http://gr.euronews.com/
---
Κλείνουν με έλεγχο

όλες οι πόρτες στο Ραδιομέγαρο!

Το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου με μαγνητική κάρτα επεκτείνεται σε ολόκληρο το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής αλλά και στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να αναβαθμίσει το σύστημα ελέγχου εισόδου στο Ραδιομέγαρο και παράλληλα να εγκαταστήσει νέες μπάρες σε τέσσερα επιπλέον σημεία του κτιρίου. Πρόκειται για τις πίσω εισόδους του Ραδιομεγάρου, στις οποίες είχαν πρόσβαση όσοι εργάζονται στο πίσω κτίριο της Αγίας Παρασκευής. Το νέο σύστημα ελέγχου εισόδου θα στοιχίσει στην ΕΡΤ 2.619 ευρώ.
---
Ψηφιακό σήμα σύντομα σε όλη την Ελλάδα

Πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τη χορήγηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων θα πρέπει να παραδώσει τον αναμορφωμένο ψηφιακό χάρτη συχνοτήτων. Ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, προ ημερών, επανέλαβε πως ο χάρτης θα έχει περισσότερα σημεία εκπομπής, ώστε να καλυφθεί πλήρως η Ελλάδα με ψηφιακό σήμα. Όπως είπε, η Digea και η ΕΡΤ θα είναι υποχρεωμένες να κάνουν καινούργιες επενδύσεις, με βάση τον νέο ψηφιακό χάρτη.
---
Σύγχυση με τα δελτία ειδήσεων ΕΡΤ1-ΕΡΤ3

Συνεχίζονται οι παράξενες επιλογές στην ΕΡΤ. Το απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 6, με παρουσιαστή τον Νίκο Αγγελίδη, έχει πλέον ένα ένθετο για τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, όπου η ροή της μετάδοσης των ειδήσεων διακόπτεται από τηλεφωνικές συνδέσεις. Στις 7 ακολουθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3, με όλα τα κεντρικά θέματα και ρεπορτάζ από την περιφέρεια. Μήπως πρέπει να συντονιστούν κάπως καλύτερα;
---
Τελειώνει το 3ετές μαύρο των

Στουρνάρα-Κεδίκογλου στην ERT World

Αύριο, στις 6.00 το πρωί, επανέρχεται το δορυφορικό πρόγραμμα της ΕΡΤ, έπειτα από τρία χρόνια απουσίας. Μια από τις πλέον καταστροφικές συνέπειες του λουκέτου στην ΕΡΤ από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ήταν η διακοπή της λειτουργίας της ΕΡΤ World.
---
Πλήγμα για τη Nova ο αποκλεισμός του ΠΑΟ

Πλήγμα για τη Nova ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από το Final Four του Βερολίνου. Προηγήθηκε εκείνος του Ολυμπιακού στην προηγούμενη φάση του τουρνουά και έτσι η διοργάνωση, χωρίς τη συμμετοχή ελληνικής ομάδας, θα έχει μικρότερο ενδιαφέρον και, κατά συνέπεια, λιγότερη διαφήμιση.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου