Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Διαγραφή Δημ. Μαλισιώβα - στοχοποίησε τον Δημ. Κανελλάκη

*
Ανασυγκρότηση
***
*

"Εδειξε" τον Δημ. Κανελλάκη
Ο ΠΣΑΤ διέγραψε
τον Δημήτρη Μαλισιώβα
για ανάρτηση στο facebook

"Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ συνεδρίασε στις 19 Απριλίου και επιλήφθηκε, με την δέουσα προσοχή, λόγω της σοβαρότητάς της, της υπόθεσης της καταγγελίας ΟΛΩΝ των αθλητικών συντακτών, που εργάζονται στα κανάλια Novasports, κατά του Δημήτρη Μαλισιώβα. Η επιστολή καταγγελίας, που υπογράφεται από τον Διευθυντή του Αθλητικού Τμήματος, Γιάννη Φουρνάρο και όλους τους αθλητικούς συντάκτες του (53), στηρίζεται σε σχόλιο του ελεγχομένου στο Facebook.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Δημήτρης Κανελλάκης σχολίαζε τον πρόσφατο αγώνα, Ηρακλής – Ολυμπιακός κάποιος έγραψε στο συγκεκριμένο Μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Ακούστε Κανελλάκη!!!! Ακούστε το φερέφωνο του Σάββα!!! Ακούστε πώς πανηγυρίζει μεταδίδωντας και πώς αντιμετωπίζει τις αποκρούσεις των δύο τερματοφυλάκων!!! Στον Ρομπέρτο βάζει ένα κάρο «σάλτσα», λές και είναι μάνατζέρ του, ενώ σε παρόμοια απόκρουση του τερματοφύλακα του Ηρακλή, το απόλυτο κενό, αντίγραφο του εγκεφαλικού του ιστού! Ακούστε την απόλυτη σιώπη του στο εσκέμμενο χέρι – πενάλτι που δεν δίνει ο Αρετόπουλος στην γριά! Απόλυτη σιωπή, σαν να κατάπιε την γλώσσα του! Μιλάμε για σκάνδαλο! Για αλητεία! Αυτά τα «φίδια» εκτρέφουμε και ανεχόμαστε στην πόλη μας, αλλά το μεγάλο «έγκλημα» είναι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που επιτρέπει να δυσφημίζεται ο ΠΑΟΚ απο τέτοιους, ενώ στο ίδιο βρωμοκάναλο υπάρχει ο Κωστής Μπότσαρης που θα μπορούσε να μεταδώσει αξιοπρεπέστατα παιγνίδια του ΠΑΟΚ!!!! (Κοινοποιήστε το)».

Αυτής της ανάρτησης, που σαφώς στοχοποιούσε τον συνάδελφο μας ευθέως την ώρα της δουλειάς του στο γήπεδο, παραδίδοντάς τον στις αρρωστημένες ορέξεις κάθε ανεγκέφαλου, ακολούθησαν αρκετά σχόλια. Πρώτο όμως, αμέσως κάτω από αυτό το θλιβερό σχόλιο, έγινε το σχόλιο του Δημήτρη Μαλισιώβα. Το εξής: «Πολλά λαμόγια αδελφέ, πολλά λαμόγια στην δημοσιογραφιααααααααααααα».

Ακολουθεί κι άλλο σχόλιο αυτού που έκανε την αρχική ανάρτηση, προφανώς για να κάνει πιο σαφή την στοχοποίηση του Δ. Κανελλάκη: «Κανελλάκη άντε ρε πάνε στην γωνία για να δείς αν έρχομαι και πρόσεξε πώς μου μιλάς γιατί εμείς τα Παοκια έχουμε «ιδιαίτερο» τρόπο αντίδρασης!!! Άντε παλιοαρχίδι».

Στην εξέταση της υπόθεσης δεν εμφανίσθηκε ο ελεγχόμενος Δ. Μαλισιώβας, αν και έγκαιρα ειδοποιήθηκε (στην απολογία του υποστήριξε ότι είχε ενημερώσει το Πειθαρχικό για την αδυναμία του να παρουσιαστεί, κάτι που δεν αληθεύει. Το mail πρός το Πειθαρχικό έφτασε 12 ώρες μετά την συνεδρίαση! Και του δόθηκε προθεσμία περίπου 30 ωρών για να απολογηθεί εγγράφως, κάτι που έκανε). Ήσαν παρόντες όμως οι περισσότεροι συνάδελφοι από τα κανάλια Novasports. Εκδήλωσαν την οργή τους για την στάση του Δ. Μαλισιώβα και επεσήμαναν ότι η άμεση ή έμμεση συμμετοχή σε στοχοποίηση συναδέλφων μας, σε μία εποχή που η βία στα γήπεδα έχει προσλάβει εκρηκτικές και ανεξέλεγκτες διαστάσεις, είναι απαράδεκτη συναδελφικά και άκρως επικίνδυνη. Ξεκαθάρισαν πως η γραπτή καταγγελία τους είχε αποφασιστεί και συνταχτεί ΠΡΙΝ από την πυρπόληση του αυτοκινήτου του Δ. Κανελλάκη, υπόθεση για την όποια έχουν κάνει ήδη ενέργειες προς τις αρμόδιες διευθύνσεις της Ελληνικής Αστυνομίας (...)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΔΩ
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου