Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

... δημοσιογράφοι ΣΥΡΙΖΑ - συγχυσμένοι και συγχισμένοι ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Δεν έχει συνεδριάσει η κομματική οργάνωση
Στα μαχαίρια
οι δημοσιογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ
για το Ασφαλιστικό


Οι απεργιακές κινητοποιήσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν προκαλέσει μεγάλο εσωτερικό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα στην κομματική οργάνωση των δημοσιογράφων. Το πρόσωπο που δέχεται σφοδρά πυρά είναι ο Δημήτρης Στούμπος.

Εμπειρος δημοσιογράφος, από την παλιά γενιά των συντακτών της «Αυγής», διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας και άνθρωπος χαμηλών τόνων, βάλλεται γιατί σε μια εποχή τόσων αναταράξεων δεν έχει ακόμα συνεδριάσει η κομματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ. «Ερχεται ένα Ασφαλιστικό που φέρνει τα πάνω, κάτω για τους δημοσιογράφους κι εμείς κοιμόμαστε. Θα χάσουμε όλο τον κόσμο που κινείται στον χώρο μας», έλεγαν συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι δεν συμφωνούν με τις ρυθμίσεις Κατρούγκαλου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος δεν είναι μεν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά συνεργάζεται κανονικά και τον στηρίζει και στην περιφέρεια, έγραψε στο twitter για τον κ. Κατρούγκαλο: «Υπουργός Εργασίας κ. “άρθρο 38 παρ. 9” θα λέγεται στο εξής, γιατί δεν νομίζω να υπάρξει δημοσιογράφος που θα γράψει ξανά το ονοματεπώνυμό του».

Ανάλογο είναι το κλίμα για τον κ. Κατρούγκαλο στη μεγάλη πλειονότητα των δημοσιογράφων που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό κατηγορούν τον Δημήτρη Στούμπο ότι σε συνεργασία με το Μαξίμου αποφεύγει να συγκαλέσει μια συνεδρίαση στην οποία να ληφθούν αποφάσεις, αλλά και να βρεθεί τρόπος να στηριχθεί η κυβέρνηση σε μια πολύ κρίσιμη συγκυρία της διαπραγμάτευσης.

Μέχρι στιγμής, πάντως, ο κ. Στούμπος απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού και - ασφαλώς- δεν κάνει του κεφαλιού του, κρατώντας στον «πάγο» τους ΣΥΡΙΖΑίους δημοσιογράφους.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου