Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Ο Σάτυρος των media γράφει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

κ. Μητσέ:
Τον Καραπαναγιώτη
μην τον βάζεις στο στόμα σου

Από την σοφία του Λέοντα Καραπαναγιώτη δεν διδαχτήκατε τίποτα.
Ούτε απέξω από τα σημερινά "Νέα" δεν θα καταδεχόταν να περάσει ο ιστορικός διευθυντής των "Νέων". Διαφορετικά θα σας έδιωχνε όλους με τις κλωτσιές με αυτά που γράφετε τα τελευταία χρόνια. Η δημοσιογραφία Καραπαναγιώτη δεν έχει καμία σχέση με τους δημοσιογράφους ορντινάτσες του αφεντικού. Είτε αυτός λέγεται Ψυχάρης είτε λέγεται Μαρινάκης.
Σεβαστείτε συνεπώς την ιστορία του κι αφήστε ήσυχο την μνήμη του.
---
"Τα πρασσεινάλογα"
του "συντρόφου" Στάθη

Στήλη άλατος μας άφησε ο αριστερός Στάθης με αυτά που υποστήριξε στο "Ποντίκι".
Έσπευσε από τα... αριστερά να υποστηρίξει το Συγκρότημα και τον Μαρινάκη. Φυσικά όποιος δουλεύει στα "Νέα" δεν είναι άνθρωπος του. Αλλά, όποιος είναι αρθογράφος της εφημερίδας φυσικά και είναι. Ακριβέστερα έγινε. Δεν είδαμε κάποιος εξ αυτών να διαφοροποιήθηκε στο ελάχιστο από την γραμμή του αφεντικού.
Κι ας θυμίσω στον "σύντροφο" Στάθη ότι μιλάμε για τους Πρετεντέρηδες της ελληνικής δημοσιογραφίας.
---
Ο Σπανούλης,
η διαφωνία και η προσέγγιση

Φαίνεται πως όσα δεν μπορούν να κολλήσουν πολιτικά εύκολα θα τα κολλήσει ο Σπανούλης.
Εντύπωση προκάλεσε στον "Σάτυρο" η διαφωνία του Υπουργού Επικρατείας Χ.Βερναρδάκη με τον Γραμματέα της ΠΑΣΠ ΑΕΙ Μιχάλη Νικηφόρο. Η διαφωνία δεν ήταν πολιτική αλλά μπασκετική σε ανάρτηση κοινού τους φίλου στο facebook και αφορούσε τον Βασίλη Σπανούλη. Πολιτικές διαφωνίες δεν ξέρουμε αν υπάρχουν αφού είναι γνωστό ότι ο Μιχάλης Νικηφόρος έχει αποχωρήσει από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ πολύ καιρό τώρα. Έκανε αθλητικό άνοιγμα για διάλογο σε κάθε περίπτωση. Ίσως εστιάσουν σε όσα τους ενώνουν πολιτικά.
Ο Σπανούλης πάντως κολλάει παντού...
---
O Γκάλης έκραξε την Ν.Δ.

Πολλές και χοντρές οι επικοινωνιακές γκάφες της Ν.Δ. σε ελάχιστες ώρες.
Μια από αυτές η διαρροή της ότι ο Νίκος Γκάλης θα πολιτευτεί μαζί της στις βουλευτικές εκλογές. Διαρροή που οδήγησε τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ σε μια άνευ προηγουμένου κατηγορηματική διάψευση που ρεζίλεψε την Ν.Δ.
Προηγήθηκε η ρήξη της Ν.Δ. με την "Δημοκρατία" η οποία βρήκε την ευκαιρία να καταγγείλει την αξιωματική αντιπολίτευση ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα Μαρινάκη στον χώρο του Τύπου. Σε αυτό τον λόγο απέδωσε η εφημερίδα την υπονόμευση της από την Ν.Δ. Αλλά, δεν έμειναν εκεί.
Ενώ στην αρχή της νέας σύγκρουσης Μαξίμου Μαρινάκη η Ν.Δ. ταυτίστηκε πλήρως με την επιχειρηματολογία του κουμπάρου της Ντόρας, στην συνέχεια το κόμμα αναδιπλώθηκε και επιδίωξε άτσαλα να βγει από το κάδρο της αντιπαράθεσης των δύο πλευρών. Το ποιο ωραίο ήταν το άλλο.
Ο Μητσοτάκης... πάντρεψε την κόρη του Νίκου Κοτζιά, ενώ αυτή παραμένει ελεύθερη. Διόρθωση του λάθους δεν είδαμε από τον κύριο πρόεδρο της Ν.Δ.
Τέτοια γενναιότητα.
---
Κοροϊδεύετε τον κόσμο

Βαγγέλη, όλοι κάνετε μπίζνες πάνω στην τρέλα και στην φανέλα μας.
Αυτά που λες σήμερα εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, τα έλεγες χθες για τον Αλαφούζο. Τότε που ο ΣΚΑΙ ναρκέμπορο σε ανέβαζε, αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου σε κατέβαζε.
Μας κοροϊδεύουν αγαπητοί μου "μαυροαναγνώστες" όλοι τους. Κόμματα και πολιτικοί, ολιγάρχες και... ομαδάρχες, μιντιάρχες και εκδότες. Έριξαν πέρυσι τον ιστορικό "Ηρακλή" στην Γ΄ Εθνική για τα χρέη του κομήτη από τον Καναδά, Παπαθανασάκη, ενώ τον Παναθηναϊκό με την... τρίτη ψηφοφορία τον σώζουν κι ας χρωστά 45, 60, 70 εκατομμύρια. Κανείς δεν γνωρίζει το ακριβές ύψος των χρεών. Τον έσωσαν κι ας μην βάζει ο ολιγάρχης Αλαφούζος ευρώ τσακιστό για να εξυγιάνει την δική του ανώνυμη εταιρεία.
Είδατε καμία αντίδραση από τους αριστερούς ή τους δεξιούς; Μόκο όλοι. Μόκο και όλα τα ΜΜΕ. Φιλελεύθερα και αριστερά. Παλιά και νέα.
Σε τρία χρόνια από το 2015 έως το 2017 ο Αλαφούζος πήγε τις ζημιές της πανάθας από τα 3,5 στα 15 εκατομμύρια. Αυτά ποιος θα τα πληρώσει;
Υ.Γ. Στο μπλοκ του ξεσκίσματος του νόμου και ο Μελισσανίδης. Φαίνεται μας περνά όλους... "Μάου- Μάου".

---
fmvoice
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου