Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Πόπη Τσαπανίδου - παραιτήθηκε από την Άλτερ Έγκο

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τσαπανίδου: «Αγόρια και κορίτσια,
παραιτήθηκα από την Alter Ego»


ΑΠΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Παραιτήθηκε από την Άλτερ Εγκο η Πόπη Τσαπανίδου, όπως έγραψε πριν από λίγο ο Harddog. Η παραίτηση, αναφέραμε στο προηγούμενο δημοσίευμα, μοιάζει με κεραυνό εν αιθρία, αλλά από τις αρχές της εβδομάδος διαφαινόταν ότι κάτι τρέχει και κάτι μπορεί να συμβεί. Συγκεκριμένα, από την περασμένη Δευτέρα, τα δοκιμαστικά εικονικά δελτία ειδήσεων που άρχισαν κάτω από την εποπτεία τής Τσαπανίδου, γίνονταν με απούσα την ίδια. Αυτό για όσους έβλεπαν τι συμβαίνει, απετέλεσε ένδειξη και προοίμιο εξελίξεων που δεν άργησαν να έρθουν.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, πλέον της προσπάθειας για το στήσιμο του One TV θα ηγηθεί ο Σταμάτης Μαλέλης με άμεσο συνεργάτη του τον διευθυντή της Άλτερ Έγκο, Ανδρέα Παναγόπουλο. Και οι δύο από την περασμένη Δευτέρα «έτρεχαν» τα δοκιμαστικά και μάλιστα με αυξημένους ρυθμούς. Η Πόπη Τσαπανίδου στο πολύ «βαρύ» από πλευράς σημασίας μέιλ που έστειλε το απόγευμα της Παρασκευής στους συνεργάτες της προσπαθεί να δώσει ανάλαφρο ύφος και αρχίζει αναφέροντας: «Αγαπητά αγόρια και κορίτσια, μέλη αυτής της ολιγομελούς αλλά ικανότατης ομάδας που πάει να κάνει το θαύμα. (λέγε με Χιλή)».

Πιο κάτω αναφέρει ότι η παραίτησή της από την Αλτερ Εγκο υποβλήθηκε λίγο πριν από τον αποστολή του μέιλ, χωρίς να κάνει οποιαδήποτε αναφορά για τους λόγους της παραίτησης. Πίσω από αυτήν, βέβαια, υπάρχει παρασκήνιο για το οποίο θα επανέλθουμε αργότερα με όσα στοιχεία συλλέξουμε και διασταυρώσουμε.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου