Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

... ALTER - Συνέλευση δημοσιογράφων 27/3 στην ΕΣΗΕΑ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Γενική Συνέλευση
των δημοσιογράφων του ALTER
στην ΕΣΗΕΑ
Για αύριο Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013, στις 18.00, έχει προγραμματιστεί συνέλευση των δημοσιογράφων του ALTER στην αίθουσα του τρίτου ορόφου της ΕΣΗΕΑ. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα και με δεδομένη την απορριπτική απόφαση του δικαστηρίου για παράταση της προθεσμίας που είχε ζητήσει ο ειδικός μεσολαβητής για το άρθρο 99, κ. Γ. Καταγής και ενόψει και της δίκης 207 εργαζομένων του ALTER, που θα γίνει στις 3 Απρίλη και αφορά την αίτηση πτώχευσης του τηλεοπτικού σταθμού. 

Η παρουσία των δημοδιογράφων κρίνεται απαραίτητη, αφού έχουν ζητήσει και κάποιοι "εργαζόμενοι της τελευταίας στιγμής" να υποβάλλουν πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της αίτησης πτώχευσης.

Το περίεργο είναι ότι η νομική εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΑ κ. Σαλαβράκου, δεν θέλει να υποβάλει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της αίτησης πτώχευσης, για τους προαναφερθέντες εργαζόμενους που έδειξαν ενδιαφέρον τα τελευταία 24ωρα. Παρά το γεγονός ότι πριν λίγες ημέρες είχε ζητήσει το δικόγραφο (με την δικαιολογία πρόσθετης παρέμβασης) από τον ιδιώτη δικηγόρο που έχουν εξουσιοδοτήσει οι 207 εργαζόμενοι.

Να θυμίσουμε ότι οι 207 εργαζόμενοι προτίμησαν να εμπιστευτούν ιδιώτη δικηγόρο και όχι την νομική εκπρόσωπο της ΕΣΗΕΑ, μετά το εξής παράδοξο: Στην προηγούμενη συνέλευση των εργαζομένων στην ΕΣΗΕΑ, η κ.Σαλαβράκου εμφανίστηκε να δίνει συμβουλές κατά του Κουρή στους εργαζόμενους του ALTER, ενώ ένα 24ωρο αργότερα εμφανίστηκε σε πάνελ του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, συμφερόντων Κουρή !!!
---
Πηγή: http://pressarismenos.blogspot.com/2013/03/alter-2705-alter.html#ixzz2OgA7Cv00
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου