Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Νέος διευθύνων της ΕΡΤ, ο Γκίκας Μάναλης
Ο Γκίκας Μάναλης,  πρώην γενικός διευθυντής της “Ελληνικά Χρηματιστήρια”  αναλαμβάνει νέος διευθύνων σύμβουλος στην ΕΡΤ, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο Γ. Μάναλης είναι πρόεδρος του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ και πρώην οικονομικός διευθυντής της  FBB του Β. Ρέστη.
***
Ο Φυντανίδης διευθυντής στις “6 Μέρες”

Ο Σεραφείμ Φυντανίδης αναλαμβάνει διευθυντής της εβδομαδιαίας εφημερίδας «6μέρες», η οποία κυκλοφορεί κάθε Σάββατο, με εκδότη τον Αντώνη Δελλατόλα. Η κίνηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο αναβάθμισης της εφημερίδας, με νέες σελίδες και ύλη και φυσικά και προσφορές.
***
Απειλές
από πρωθυπουργικό σύμβουλο
στην "Ελληνοφρένεια"
Με την …”Ελληνοφρένεια” (Real FM) ασχολείται αυτή τη σημαντική μέρα  για τον ελληνισμό” μιλώντας για …”κουκούλες” και …απάντηση που προφανώς θα έρθει. Αφορμή η ραδιοφωνική φάρσα της εκπομπής σε γραφεία κυπρίων βουλευτών, όπου εμφανιζόταν ο κ. Τερερές να εκφράζει τη λύπη του για το “Όχι” που εξέφρασαν,  καλώντας  δήθεν από το γραφείο του Πρωθυπουργού. Η πρώτη αναφορά απευθυνόταν στο Νίκο Χατζηνικολάου γράφοντας τα εξής:
-”Φασισμός,είναι η ακροαριστερή αθλιότητα της @Ellinofreneia που χωρίς αντίλογο διασύρει,στοχοποιεί και εξευτελίζει ανθρώπους @NChatzinikolaou
Στη συνέχεια επανήλθε γράφοντας:
“Όποιος από δω και πέρα επικαλείται την “κουκούλα” της δήθεν σάτιρας για να στοχοποιήσει και να εξοντώσει θα παίρνει και την απάντησή του!”,
Να υπενθυμίσουμε πως η “Ελληνοφρένεια” έχει ήδη “τιμωρηθεί” από το ΕΣΡ για φάρσα (Real)  στο γραφείο της πρώην υπουργού Παιδειάς, Άννας Διαμαντοπούλου.

***
Υπερβολές

Απάντηση Χατζηνικολάου μετά την “πρόκληση” Μουρούτη για τις …φάρσες της “Ελληνοφρένειας” στο Real FM: “Τα περί φασισμού και ακροαριστεράς είναι υπερβολικά.Η φάρσα είναι επιτυχημένη ή αποτυχημένη. Τα υπόλοιπα περισσεύουν”.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου