Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

... το MEGA και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

MEGA - προς αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
Χρήματα και αντεπίθεση στην απογευματινή ζώνη. Σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις για τη νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Mega κατά 10-15 εκατ. ευρώ για την τρέχουσα χρονιά, αν και η διακοπή των συζητήσεων μεταξύ ΔΟΛ- Πηγάσου για την εξαγορά- συγχώνευση πήγαν λίγο πίσω το θέμα. Είναι όμως σαφές πως χωρίς νέα χρήματα το κανάλι δεν μπορεί να κινηθεί.

Από την άλλη πλευρά , μετά από πολλές δυσκολίες και πολύ δουλειά το Mega είναι σε θέση να παρουσιάσει νέο ελληνικό πρόγραμμα από την ερχόμενη Δευτέρα.

Το Mega θα μεταδίδει δύο 2 ελληνικές σειρές την καινούρια παραγωγή “Με τα παντελόνια κάτω” και τον δεύτερο κύκλο της σειράς “Πίσω στο σπίτι”), και νέα επεισόδια από τον “Όμορφο κόσμο” του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μια εβδομάδα μετά, είναι προγραμματισμένες οι δύο πρεμιέρες εκπομπών- το ανανεωμένο “Κάψε το σενάριο” και τη νέα μαγειρική εκπομπή Dr. Cook.με τον Γιάννη Λουκάκο. Ενδιαφέρον έχει και η μετακίνηση της ελληνικής καθημερινής σειράς “Κλεμμένα όνειρα” στις 9 απέναντι στον “Σουλειμάν”.

Τέλος, συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους εργαζόμενους και το στούντιο ΑΤΑ για το Master Chef2. Η διεξαγωγή και η μετάδοση του τελικού του, προσωρινά αναβάλλονται μέχρι να βρεθεί μια λύση.
---
πηγή: Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου