Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

...ο τίτλος της Sportime στον Λεωνίδα Λουκόπουλο ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Παραχωρήθηκε ο τίτλος της Sportime

Μετά από μια τεράστια διαδρομή αλλαγής εταιρειών, προσώπων, διευθύνσεων -άλλοτε πραγματικών και άλλοτε πλασματικών- ο τίτλος της εφημερίδας SPORTIME κατοχυρώνεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης στον... τελευταίο αιτήσαντα, παρά τις ενστάσεις που υπήρχαν. 

Η εφημερίδα, η οποία εκδόθηκε το 1994 από τον εκδότη Μιχάλη Ανδρουλιδάκη και θεωρήθηκε τότε ως επανάσταση στον ελληνικό Αθλητικό Τύπο, έκλεισε το 2008 με... εξαφάνιση των ιδιοκτητών της. Χαρακτηρίστηκε ως μεγάλο σκάνδαλο στον ελληνικό Τύπο, με κακό δαίμονά της τον ίδιο τον ιδρυτή της, αλλά και αρκετούς άλλους γνωστούς και μη εξαιρετέους.

Η διαδρομή της από το 1994 ως το 2008 ήταν ένα γαϊτανάκι περίεργων ιδιοκτησιακών αλλαγών: - MAXLINE, Ευρωπαϊκός Τύπος - Εκδοτικές Επιχειρήσεις Α.Ε., ΡΟΙΝΤ Εκδοτική Α.Ε., Sportime Εκδοτική Α.Ε., Ευρωπαϊκό Κέντρο Αθλητικού Τύπου Α.Ε, Χριστόπουλος, Βιλδιρίδης, Ηλίας Μπούνας, Οντόνι, μητέρα και γιος, Γιώργος Ρωμιός -Κυριακόπουλος και αργότερα - κατά δήλωσήν του - Κώστας Κυριακόπουλος, κ.ά.- και διευθύνσεων από… οικόπεδο της οδού Θεσσαλονίκης στο Μοσχάτο, ως το πρακτορείο Άργος και στο …άπειρο των off shore.. Και πάντα από πίσω τράπεζες με κυρίαρχη την Πειραιώς (τράπεζα σημαδιακή επίσης για TEMPO και PLANET που κι αυτά συνδέονται με τον Ανδρουλιδάκη).

Σταματάμε εδώ (προς το παρόν) γιατί αυτό το γαϊτανάκι περιλαμβάνει πολλά ακόμη μέσα, όπως Εξέδρα, Arrena κ.α.

Πέρα από το μεγάλο σκάνδαλο με το ιδιοκτησιακό καθεστώς (γύρω από το οποίο πολλά εγκλήματα έχουν γίνει και όχι μόνο από τον Ανδρουλιδάκη ή τον Κυριακόπουλο) το μεγαλύτερο έγκλημα ήταν αυτό που διαπράχθηκε σε βάρος των εργαζόμενων οι οποίοι δεν σταμάτησαν ποτέ να αγωνίζονται για να βρουν το δίκιο τους.

Σύμφωνα, τώρα, με το έγγραφο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, με ημερομηνία 13.1.2015,  δέχεται τη δήλωση του σήματος που είχε κάνει ο Λεωνίδας Λουκόπουλος του Κωνσταντίνου.

Ποιός είναι αυτός ο κύριος και τι εκπροσωπεί δεν το γνωρίζουμε ακόμη, αλλά το ερευνούμε και μόλις μάθουμε θα σας ενημερώσουμε.

Επειδή, όμως, θεωρούμε ότι το θέμα έχει γενικότερο ενδιαφέρον και σημασία η παράταξη ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ καταθέτουν σήμερα το σχετικό έγγραφο στην ΕΣΗΕΑ ζητώντας να το διερευνήσει και να επιληφθεί.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου