Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Η πρόεδρος του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ μηνύει συνδικαλιστές της ΕΤΗΠΤΑ

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μήνυση - Έγκληση

Της Παναγιώτας Αντωνοπούλου, του Ιωάννη, υπό την ιδιότητά της ως της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία "Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης" (ΕΤΑΠ-ΜΜΕ) κατοίκου Αθηνών, οδός Καλλιρρόης αρ. 5 και Περραιβού αρ. 20.

ΚΑΤΑ

1. Βασιλείου Νίνου
2. Κωνσταντίνου Μπελίκα
3. Ορέστη Σαββόπουλου
4. Κατά παντός υπευθύνου

Μηνύω τους ανωτέρω μηνυομένους διότι τέλεσαν εις βάρος μου και εις βάρος των Μελών του Δ.Σ. του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης (229ΠΚ) και της συκοφαντικής δυσφήμησης (363ΠΚ) ως προκύπτει από τα παρακάτω εκτεθέντα περιστατικά.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

(...)

Ι. Η μελέτη της εταιρείας Prudential και ο ρόλος του ιστολογίου "Ανασυγκρότηση"

(...)

Στις 18/8/2014 οι Ενώσεις Τύπου παρέλαβαν ένα draft (σχέδιο) της επίμαχης μελέτης της εταιρείας "PRUDENTIAL" το οποίο στηριζόταν σε ανακριβή δεδομένα και σε εσφαλμένα στοιχεία (...)

(...)

Οι διαχειριστές του εν λόγω ιστολογίου είναι ευρέως γνωστοί ήτοι, πλην, όμως εμείς δεν είμεθα σε θέση να ταυτοποιήσουμε, αλλά από την ΕΤΗΠΤΑ -και συνδικαλιστικό φορέα που ανήκουν οι διαχειριστές του ιστολογίου- έχουμε ενημερωθεί πως βασικός διαχειριστής είναι ο Σταύρος Χριστοδουλάκης, συνταξιούχος του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, με τον οποίο το Ταμείο μας βρίσκεται σε αντιδικία για συνταξιοδοτική του υπόθεση (...)

(...)

ΙΙ. Οι Καταγγελίες ενώπιον Δημόσιων Αρχών

(...)

A) Τον μήνα Σεπτέμβριο του έτους 2015 οι ως άνω μηνυόμενοι, κατέθεσαν καταγγελία στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (...)

Β) Στις 31-05-2016 οι συνδικαλιστές Βασίλιος Νίνος, Ιωάννης Μπελίκας και Άγγελος Θεοφανίδης κατέθεσαν την υπ' αριθ. Πρωτ. 7788/31-05-2016 καταγγελία τους ενώπιον του Σώματος Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (...)

Γ) Στις 02-08-2016 οι μηνυόμενοι Βασίλειος Νίνος, Ιωάννης Μπελίκας και Ορέστης Σαββόπουλος κατέθεσαν την υπ' αριθ. Πρωτ. 3098./02-08-2016 "Ένσταση" τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων με θέμα "Ανανέωση της θητείας της Προέδρου του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ" (...)

Δ) Στις 12-08-2016 οι ως άνω μηνυόμενοι υπέβαλαν προς τη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης την υπ' αριθ. Πρωτ. 15856/12-08-2016 καταγγελία (...)

Ε) Τέλος, την 04-08-2016 οι μηνυόμενοι κατέθεσαν ενώπιον της Οικονομικής Αστυνομίας καταγγελία (...) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ενημερωθήκαμε ότι η εν λόγω καταγγελία έλαβε το υπ' αριθ. ΑΒΜΙΑ2016/12138 και επεστράφη στην Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας με εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης (...)

(...)

ΙΙΙ. Τα ψευδή στοιχεία στις καταγγελίες και τα αληθή πραγματικά περιστατικά τα οποία καλώς γνωρίζουν οι μηνυόμενοι

(...)

IV. Οι εξώδικες δηλώσεις και η άρνηση υπαναχώρησης των μηνυομένων

(...)

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

(...)

ΖΗΤΩ

Την κατά νόμο Τιμωρία τους.

Επιπλέον δηλώνω ότι παρίσταμαι ως πολιτικώς ενάγουσα για χρηματική ικανοποίηση προς αποκατάσταση της ηθικής βλάβης για το ποσό των σαράντα τεσσάρων (44) Ευρώ, την οποία υπέστην από το προαναφερθέν αδίκημα, επιφυλασσόμενη να αξιώσω την ικανοποίηση του υπολοίπου της ηθικής βλάβης και κάθε άλλης ζημίας μου στα πολιτικά δικαστήρια.

Μάρτυρες δε προτείνω:

1. Μαρία Ζαρίφη, κάτοικο Αθηνών
2. Γεώργιο Βανικιώτη, κάτοικο Χολαργού
---
Σχόλιο "Α" ... Μήνυση, λοιπόν, από την κ. Αντωνοπούλου -και για λογαριασμό των μελών του Δ.Σ. του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ (συμπεριλαμβανομένου και του απερχόμενου προέδρου - εκπροσώπου της ΕΤΗΠΤΑ, Γεωργίου Μυλωνά στο ΔΣ)- κατά των συνδικαλιστών που "τόλμησαν" να ασκήσουν λόγο κριτικό και καταγγελτικό σε έργα και παραλείψεις της Διοίκησης του Ασφαλιστικού τους Φορέα ... Είναι πλέον ή βέβαιον ότι οι μηνυόμενοι θα αντικρούσουν λέξη - λέξη, παράγραφο την παράγραφο, σελίδα την σελίδα τους ισχυρισμούς που περιγράφονται στην μήνυση-έγκληση ... και φυσικά θα είναι μια ευκαιρία να ειπωθούν τα ανείπωτα ... ραντεβού, λοιπόν, ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης, κυρία Αντωνοπούλου, κυρίες και κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ... και να έχετε στα υπόψιν σας ότι οι μηνυόμενοι συνδικαλιστές Τεχνικοί Τύπου καθώς και το ιστολόγιο "Ανασυγκρότηση" δεν κάμπτονται, δεν οπισθοχωρούν, δεν απεμπολούν το αναφαίρετο δικαίωμά τους να επισημαίνουν και να καταγγέλλουν όλα όσα "στραβά" συμβαίνουν στον χώρο των ΜΜΕ και ειδικότερα στον ασφαλιστικό τους φορέα ... οψόμεθα ...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

8 σχόλια:

 1. Το ανυπέρβλητο στοιχείο της μήνυσης, το οποίο οι μηνυόμενοι και οι συνήγοροί τους δεν θα μπορούν να αντιμετωπίσουν είναι η ασπρόμαυρη φωτογραφία της δικογραφίας η οποία ....καταρρίπτει τα λεγόμενα των καταγγελιών τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΝΟΜΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Πόπης Χριστοδουλίδου

  Η εκλογή μου για τρίτη συνεχή φορά στο Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ φαίνεται ότι έχει κάνει κάποιους να χάσουν την ψυχραιμία τους . Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς, η εκτός ορίων εναντίον μου προκλητικά επιθετική συμπεριφορά των Νίκου Καρούτζου , Αντζυς Σταθάτου , και Κώστα Δαυλού . Ενώ, η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων έγινε από την εφορευτική επιτροπή δημόσια και με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου και αντιπροσώπων των υποψηφίων και ανακοινώθηκε το τελικό αποτέλεσμα , οι παραπάνω επιχειρούν να αμφισβητήσουν την εκλογή μου χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο και επιχείρημα που να ανατρέπει την εκλογή μου . Έτσι αναλώθηκαν σε απαράδεκτες , παντελώς αστήρικτες ηθικά και πραγματικά, συκοφαντικές δηλώσεις και ανακοίνωση σε βάρος μου χαρακτηρίζοντάς με , μεταξύ άλλων , λαθρεπιβάτισσα στο Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ . Για όλα αυτά, έχω ήδη ασκήσει εναντίον τους αγωγή στο Πρωτοδικείο Αθηνών για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή της προσωπικότητάς μου και σύντομα θα δώσουν λόγο στη Δικαιοσύνη . Αυτές τις μέρες δε θα προσέλθω στην Εισαγγελία και θα καταθέσω επί πλέον και έγκληση εναντίον τους για συκοφαντική δυσφήμιση . Πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη έχω αναλάβει τα καθήκοντά μου στο νέο Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ δίχως να έχει κατατεθεί κατά της εκλογής μου καμία ένσταση και καμία αγωγή ή οποιοδήποτε άλλο ένδικο μέσον . Για τον λόγο αυτό , η καταδίκη των παραπάνω, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, φαίνεται βέβαιη .............
  Αθήνα 24-4-2017
  Πόπη Χριστοδουλίδου, μέλος του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ
  Δικηγορικό Γραφείο Π και Γ. Σαπουντζάκη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. "Οι διαχειριστές του εν λόγω ιστολογίου είναι ευρέως γνωστοί ήτοι, πλην, όμως εμείς δεν είμεθα σε θέση να ταυτοποιήσουμε, αλλά από την ΕΤΗΠΤΑ -και συνδικαλιστικό φορέα που ανήκουν οι διαχειριστές του ιστολογίου- έχουμε ενημερωθεί πως βασικός διαχειριστής είναι..."
  Ποιός άραγε να είναι ο καταδότης της ΕΤΗΠΤΑ;
  Πως τον κατάντησες έτσι ρε Μάρκο! Από μαριονέτα, ρουφιάνο της κυρίας!

  Καλλιρόη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ....Στη συνέχεια η κυρία Αντωνοπούλου ζήτησε από το μέλος του Δ.Σ. Γιώργο Μυλωνά εκπρόσωπο των εργαζομένων της Γ' Δ/νσης και πρόεδρο της ΕΤΗΠΤΑ να τοποθετηθεί επί του θέματος. Ο κ. Μυλωνάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση προκειμένου να καταγραφεί στα πρακτικά. "Εμείς ως ΕΤΗΠΤΑ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον μηχανισμό αγγελιοσήμου. Είμαστε αντίθετοι προς κάθε ενέργεια η οποία γίνεται ενάντια στον μηχανισμό αγγελιοσήμου. Η είσπραξη και η κατανομή του αγγελιοσήμου γίνεται σωστά με βάση το νόμο".
  Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Μάρκος Γκανάς ζήτησε από τον κ. Μυλωνά να τοποθετηθεί αρμοδίως και επί του δευτέρου σκέλους της καταγγελίας των τριών ασφαλισμένων η οποία αφορά "έσοδα χωρίς παραστατικά" στη Γ' Δ/νση.
  Ο κ. Μυλωνάς απάντησε: "Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι σε τέτοιους ισχυρισμούς. Τίποτα το μεμπτό. Αυτά τα έχουμε συζητήσει και εξηγήσει πολλές φορές"...
  Για όσους δεν κατάλαβαν πρόκειται για απόσπασμα πρακτικών του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ. Και για τους στυλοβάτες-συνηγόρους που έχουν πάντα πρόχειρες τις δικαιολογίες για τον πρόεδρο, το "Εμείς ως ΕΤΗΠΤΑ...." δεν εκφράζει προσωπική άποψη μόνο του Μυλωνά. Φτάνει πια η ξεφτίλα σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, στο τέλος τους νικάς.

  Μ. Γκ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτός ο ...θίος πρόεδρος ακόμα και τώρα δεν μπορεί να καταλάβει ότι είναι πιο Γιώτα από τη Γιώτα μ' αυτά που τον βάζουν να λέει. Τί θέση του έχει τάξει ο κυβερνητικός ....πνευματικός του πατήρ.

   Διαγραφή
 6. O Θεοφανίδης τελικά είναι μαζί σας ή εναντίον σας; Γιατί αυτός πήγαινε πακέτο με τον Μυλωνά παντού και σε όλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Θεοφανίδης, δυστυχώς, έχει επιλέξει να πατάει με το ένα πόδι στη μία βάρκα και με το άλλο πόδι στην άλλη βάρκα. Δεν έχει τα ..κάκαλα να έρθει σε ρήξη με τον πρόεδρο, προφανώς γιατί έτσι τον βολεύει. Τον πλήγωσε βέβαια τον πρόεδρο, με το διορισμό του στον ΕΦΚΑ, έχει υπογράψει κάποιες από τις καταγγελίες για το αγγελιόσημο οπότε τρίτη κίνηση εις βάρος του Μυλωνά σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πέσει βαρια και στους δύο.

   Διαγραφή