Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

... ο "902" στο ψηφιακό μπουκέτο της DIGEA ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο "902 TV"
από σήμερα εκπέμπει ψηφιακά
Η «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΕ» ανακοινώνει ότι από σήμερα Σάββατο 2 Μάρτη, η τηλεόραση του «902» «περνά» στο ψηφιακό καθεστώς μετάδοσης, παρέχοντας στους τηλεθεατές όλα τα σχετικά πλεονεκτήματα της ποιότητας του ψηφιακού σήματος.

Οι τηλεθεατές από σήμερα θα βρίσκουν τον «902 TV» στο ψηφιακό μπουκέτο της DIGEA, μαζί με όλα τα υπόλοιπα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Οι συχνότητες ανά κέντρο εκπομπής και περιοχή είναι οι παρακάτω:

Ακαρνανικά (Αιτωλοακαρνανία): 37

Πλάκα (Αλεξανδρούπολη): 32

Αίγινα και Υμηττός: 47

Φιλίππειο και Χορτιάτης (Θεσσαλονίκη): 29

Ξυλόκαστρο: 43

Δοβρούτσι (Θεσσαλία): 29

Αρόη (Πάτρα): 46

Μόντε Σμιθ (Ρόδος): 38

Στις περιοχές, που δεν καλύπτονται ακόμη από την ψηφιακή μετάδοση, θα συνεχιστεί κανονικά η αναλογική μετάδοση.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

4 σχόλια:

  1. Απο σήμερα θα απολαμβάνουμε την διαφήμιση τηλεσκουπιδιών απο τον 902 και ψηφιακά;!!
    Το κκε συνεχίζει να απαξιώνει τον 902 πότε με το ευτελές του πρόγραμμα,πότε με τα παζάρια για την πωλησή του σε διάφορους μιντιάρχες.Ο 902 όχι μόνο δεν πρέπει να πωληθεί αλλά πρέπει να περάσει στα χέρια όλης της Αριστεράς,εκεί που πραγματικά ανήκει,μια και η συχνότητα παραχωρήθηκε στον τότε ενιαίο συνασπισμό.Μόνο έτσι ο σταθμός θα αναβαπτισθεί και θα περάσει πραγματικά στην υπηρεσία του εργαζόμενου λαού και των αναγκών του και όχι στην υπηρεσία της ελιτ του περισσού για να αποκομίζει κέρδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ανώνυμος 9:31 μ.μ. - ... πέραν όλων των άλλων "σχολίων", αυτό που πραγματικά τρομάζει είναι η περιβόητη "όλη Αριστερά" ... αν φίλτατε ανώνυμε εννοείς ως "όλη Αριστερά" το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και τον "εντός Ευρώπης" ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον κάτι έχεις καταλάβει λάθος ... για ξαναδές το ...

      Διαγραφή
    2. @ανωνυμος 9:31
      Πολυ θα ηθελα να ξερω τι πρεσβευει αυτη η (αριστερα),απο ποια κομματα αποτελειται,εαν ειναι με τους νομους της καπιταλιστικης οικονομιας, εαν θελει να μεινει στο ΝΑΤΟ,Εαν θα επιτρεψει στο ΝΑΤΟ να χρησιμοποιησει Ελληνικα αεροδρομια να βομβαρδισουν την Συρια και τελικα συνεχισει στο δρομο που χαραξε το Μααστριχ...?

      Διαγραφή
    3. @ανώνυμος 6:48 π.μ. - ... βασικά η Αριστερά είναι ένα διαρκές "ψάξιμο" ... οι μόνες σταθερές σήμερα είναι η και λεγόμενη "ευρωπαϊκή αριστερά" και η κομμουνιστική Αριστερά ... ας μείνουμε εκεί και ας συνταχθούμε με αυτή την Αριστερά που δεν θα κάνει όλα όσα αναφέρεις (ΝΑΤΟ, Μάαστριχτ κ.λπ.) ...

      Διαγραφή