Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

... απεργία στην "ΕΞΠΡΕΣ" - το πιεστήριο δουλεύει ...

*
ΕΣΗΕΑ
***
*

Νέα 48ωρη στην ΕΞΠΡΕΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη νέας απεργίας από τις 17.00 της Δευτέρας, 4 Μαρτίου 2013 έως τις 17.00 της Τετάρτης, 6 Μαρτίου 2013 για τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ» και στην ιστοσελίδα «express.gr».

Οι συνάδελφοι έχουν εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και καλοπιστίας αντιμετωπίζοντας την παρατεταμένη ασυνέπεια της εργοδοσίας της εφημερίδας «ΕΞΠΡΕΣ», η οποία αρνείται να καταβάλει τις δεδουλευμένες αποδοχές των συναδέλφων.

Η ΕΣΗΕΑ ζητεί την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
---
Σχόλιο "Α" : ... οι απεργίες καλά κρατούν στην εφημερίδα ... το πιεστήριο όμως - "η κότα που κάνει τα χρυσά αυγά" - δουλεύει κανονικότατα ... τελικά, ο Καλοφωλιάς έχει βρει τον τρόπο να τον χρηματοδοτούν οι εργαζόμενοι ... πώς; ... δουλεύουν και πληρώνονται "έναντι" εδώ και πέντε χρόνια !!! δεν είναι καταπληκτικό;
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Ρε μπας κι ο Καλοφωλιάς χρηματοδοτεί κανέναν εργαζόμενο για να εξασφαλίζει αυτό το κλίμα; Πάντως, απ' ότι λένε οι κακιές γλώσσες, μέχρι το τέλος του χρόνου θα κρατήσει το πανηγύρι. Όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις στη τράπεζα πάει το πουλάκι. Τσίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή