Σάββατο 5 Απριλίου 2014

... Ελ. Σπανοπούλου - έξω από τα δόντια ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Λάβαμε το email
Απάντηση στο SOSeMME

Ελένη Σπανοπούλου: Πολύ αργά για δάκρυα...

ΩΡΑΙΑ τα λέτε, αλλά πάλι για μια ανακοίνωση πρόκειται... Κανείς σας δεν θα συνεννοηθεί με τον άλλο για το καλό του Κλάδου, της Ενότητας και της ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚHΣ ΜΑΣ ΑΣΦAΛΙΣΗΣ! Και το γνωρίζετε Εσείς και όλοι όσοι προσπαθείτε μετά από χρόνια ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑΣ !

Ούτε εγκαίρως ειδοποιήσατε, ούτε δική σας πρόταση είναι το ΕΤΑΠ ΜΜΕ για τη σύνταξη και ΕΔΟΕΑΠ-ΜΜΕ για την Περίθαλψη Όλων των εργαζομένων, συνταξιούχων και ανέργων των ΜΜΕ.

ΑΥΤΟ που φωνάζω μόνη μου ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΌ ΤΡΟΠΟ από το 2009, το κάνατε σημαία σας μόλις από τον Νοέμβριο του 2012. Τότε που χάθηκε η μάχη με τον Στουρνάρα στους διαδρόμους της Βουλής! 

Υπάρχουν ντοκουμέντα και κείμενα με τις θέσεις μου αυτές δημόσια γι' αυτό μην προσπαθήσετε να με διαψεύσετε...

Επικαλείστε εισαγγελέα διψώντας για συναδελφικό αίμα. Μη βιάζεστε, όλα θα γίνουν. Πείτε όμως στον κόσμο και όχι μόνο της ΠΟΕΣΥ τώρα που έχει εκλογές κι αναζητάτε θεσούλες, με μανιφέστα σαν ΑΥΤΟ που αναρτήσατε παραπάνω, πείτε γιατί συμμετείχατε στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ΕΤΑΠ και ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΤΊΠΟΤΕ.

Πείτε ότι διοικητικοί, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και εφημεριδοπώλες συνδιοικούσατε το ΤΣΠΕΑΘ των αχρεωστήτως καταβληθέντων, των ΜΗ ΕΛΕΓΧΩΝ, των ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ και μια και περιμένετε εισαγγελέα στον ΕΔΟΕΑΠ της ρευστοποίησης ομολόγων δεκάδων εκατομμυρίων από τον Μάρτιο του 2012 μέχρι και σήμερα!

Πείτε στον κόσμο ότι ζητάτε εισαγγελέα για τη ΜΟΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ που πάλεψε ΜΟΝΗ την ΤτΕ και τον Προβόπουλο. 

Πείτε ότι η προηγούμενη ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ΕΔΟΕΑΠ έχει αναρτήσει τα χρέη των εργοδοτών στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ πριν παραιτηθεί, έχοντας λάβει γνωμοδότηση από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων! 

Πείτε ότι η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ΕΔΟΕΑΠ υπό την προεδρία μου ήταν η πρώτη που τοποθετήθηκε δημόσια υπέρ της ενοποίησης των Ταμείων μας.

Πείτε ότι η σημερινή ΔΙΟΙΚΗΣΗ δεν ολοκληρώνει τη δημόσια ανάρτηση των χρεών Αγγελιοσήμου και ζητά ανακατανομή του Πόρου αφήνοντάς σας έξω από τον ΕΔΟΕΑΠ.

Πείτε ότι χτυπάτε ασυλλόγιστα και την ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, που θέλει να κάνει το καθήκον της, δηλαδή ελέγχους και αντιδράτε, όπως αντέδρασαν εναντίον μου οι συνδικαλιστές της ΕΣΗΕΑ όταν προχώρησαν σε διαγραφές 425 συζύγων μελών που είχαν άλλο Ταμείο, απογραφή θυγατέρων, απογραφή δικαιοδόχων, απογραφή ανέργων. Είναι κοροϊδία να λέτε ότι καταθέσατε πρόταση για ενοποίηση των Ταμείων και εγκαίρως ...

Αργήσατε μάγκες. Αργήσατε όλοι παρά πολύ. Και τώρα αναμασάτε και εμφανίζετε ως δικές σας προτάσεις που έκαναν άλλοι πολύ πριν από σας.

Να έχετε το θάρρος να πείτε την αλήθεια. Όχι να σφάζεστε ξανά μεταξύ σας.

Αργήσατε παιδιά. Το τρένο πέρασε κι εμείς δεν ήμαστε στα βαγόνια γιατί απλά το αφήσαμε να περάσει από πάνω μας. Ξαπλωμένοι στις ράγες χάσαμε τη μάχη του ασφαλιστικού με ασφαλιστικά  τουφέκια όλους εσάς. Όλων των παρατάξεων. Όλων των πολιτικών αποχρώσεων, μηδεμιάς εξαιρουμένης! 

Άντε τώρα στους εθνοπατέρες δημοσιογράφους, που τους ζητάτε να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να ζητιανέψετε συμπαράσταση, όπως ανοήτως γράφετε. Τέσσερις τους καλέσαμε και ήρθαν μετρημένοι στα δάκτυλα, ένας από κάθε... Κόμμα. Όλα τα κόμματα ... Πάντα ψηφίζουν στη γραμμή του Κόμματος οι δημοσιογράφοι βουλευτές - 18 τον αριθμό! Ψήφισαν να κοπούν οι συντάξεις. Όλων των Ελλήνων και το Δώρο Χριστουγέννων των συνταξιούχων, αλλά ως συνταξιούχοι του ΕΔΟΕΑΠ καταδέχθηκαν να πάρουν οι ίδιοι δώρο Χριστουγέννων! Το καταψήφισα, το κατήγγειλα, μίλησε κανείς σας; ΟΧΙ! Η κα ΠΙΠΙΛΗ με διέσυρε μέσα στη Βουλή καταγγέλλοντάς με γιατί δημόσια ζήτησα οι δημοσιογράφοι βουλευτές που ψήφισαν το μνημονιακό νόμο Στουρνάρα - Τρόικας για να πάτε όλοι του ΕΤΑΠ στον ΕΟΠΠΥ, να μην ξαναπατήσουν στον ΕΔΟΕΑΠ

Μίλησε κανείς σας αδέρφια; ΟΧΙ φυσικά. Τώρα σας ήρθε "φλασιά" να ζητήσετε υπευθυνότητα από αυτούς που ψηφίζοντας σας πρόδωσαν. 

Εγώ λέω ότι μόνοι σας προδώσατε όσους σας στήριξαν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ.

Γι αυτό σας στέλνω πικρά χαιρετίσματα σήμερα και μια πολύ πικρή διαπίστωση ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ, ΓΙΑ ΦΩΝΕΣ, ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ...

ΕΛΕΝΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΣΗΕΑ 
Πρώην Πρόεδρος, νυν μέλος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ 
Και πάντα δίπλα στους Ανθρώπους
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου