Σάββατο 5 Απριλίου 2014

... "Ευρώπη" - "Αργος" εις σάρκαν μίαν ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η συμφωνία, οι νέοι πράκτορες και τα κέρδη των 4 εκατ.

Συγχωνεύθηκαν
Ευρώπη - Άργος

Οι δύο μεγαλομέτοχοι των πρακτορείων διανομής Τύπου "Αργος" και "Ευρώπη", Σταύρος Ψυχάρης και Φώτης Μπόμπολας, εσχάτως, και μετά από ένα πρόσφατο "θερμό επεισόδιο", φαίνεται ότι ξεκίνησαν σταδιακά την υλοποίηση του συγκεκριμένου σχεδίου.

Έτσι, από την προηγούμενη εβδομάδα αναπτύσσεται έντονη κινητικότητα, κυρίως σε επίπεδο επαρχίας, με τα υποπρακτορεία να αλλάζουν χέρια το ένα μετά το άλλο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι διοικήσεις του "Αργους" και της "Ευρώπης" θέλοντας να μειώσουν τα λειτουργικά κόστη, έκριναν σκόπιμο να προχωρήσουν στην ενοποίηση των δράσεών τους στους περισσότερους νομούς της χώρας.

Ετσι, για παράδειγμα, στη Λάρισα την ευθύνη της διανομής θα την έχει ο υποπράκτορας του "Ευρώπη", ενώ στη Μαγνησία θα την έχει εξολοκλήρου ο πράκτορας του "Αργους".

Το αυτό γίνεται και στη Λαμία, στην Τρίπολη, στον Ισθμό και σύντομα θα επεκταθεί και στα όρια της Αττικής. Με τον τρόπο αυτό, μειώνεται το ποσοστό που θα λαμβάνουν οι υποπράκτορες, ενώ παράλληλα ελαττώνονται και οι επισφάλειες που είχαν τα δύο πρακτορεία διανομής.

Η κίνηση αυτή θεωρείται προάγγελος περαιτέρω εξελίξεων. Στο μεταξύ, στη Βόρεια Ελλάδα ανέστειλε τη λειτουργία του το Μακεδονικό Πρακτορείο Διανομής, το οποίο, εκτός όλων των άλλων, μοίραζε και την εφημερίδα "Δημοκρατία". Πάντως, από την ενοποίηση των υπηρεσιών εκτιμάται ότι και τα δύο πρακτορεία θα βγουν κερδισμένα κατά 3,5 με 4 εκατ. ευρώ.

---
πηγή: media/Παραπολιτικά
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

2 σχόλια:

  1. Οι καπιταλιστές ενώνουν τις δυνάμεις τους και αυξάνουν τα κέρδη τους μοιράζοντας ανεργία στο λαό, η κομμουνιστική και ριζοσπαστική αριστερά σε όλες τις εκφάνσεις της παίζει το πουλί της.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Στοιχειοθέτης - ... να λοιπόν πεδίο δόξης λαμπρόν για την αναρχο-συνδικαλιστική πρόταση ... είναι ευκαιρία ...

      Διαγραφή