Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

... νέα απόλυση διευθυντικού στελέχους από το "Έθνος" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Γιατί ο Μπόμπολας απολύει τα στελέχη του


Τι λένε στο «Εθνος» για την απόλυση του διευθυντή σύνταξης Κώστα Μουρδουκούτα

Μετά τον Θανάση Τσεκούρα ήρθε η σειρά ενός άλλου διευθυντικού στελέχους να απολυθεί από το εκδοτικό συγκρότημα του Πήγασου. Ο λόγος για το «άδειασμα» από την εργοδοσία του διευθυντή σύνταξης του "Εθνους" Κώστα Μουρδουκούτα του οποίου η απόλυση προκάλεσε αναστάτωση στη Μεταμόρφωση καθώς εθεωρείτο από τους έμπιστους των Μπομπολαίων.

Ο διευθυντής σύνταξης του "Εθνους" Κώστας Μουρδουκούτας, πληροφορήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από τον Φώτη Μπόμπολα ότι έπειτα από 20 χρόνια δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ. Μάλιστα, σύμφωνα με το enimerosi24, ενημερώθηκε «έγκαιρα» για την μετά παρέλευση τετραμήνου απόλυσή του με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη διαμόρφωση της αποζημίωσής του (θα πάρει το μισό ποσό που ωστόσο δεν θα είναι διόλου ευκαταφρόνητο). Σύμφωνα με πληροφορίες των zoornalistas ο Μουρδουκούτας υπέγραψε ήδη τα σχετικά έντυπα αποδεχόμενος την απόλυσή του και αποχωρώντας από το Έθνος δήλωσε ότι δεν θα ξαναπάει στην Μεταμόρφωση Χαλανδρίου...

Σχετικά με τους λόγους της απόλυσης του διευθυντή σύνταξης του "Εθνους" δεν έγιναν γνωστοί και αυτό που ακούστηκε σε πρώτη φάση ήταν πως δεν ταίριαζε στο νέο διευθυντικό σχήμα υπό τον Μπάμπη Παπαδάκη.

ΥΓ1 Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που αναφέρονται στον... υποχθόνιο ρόλο που έπαιξε ο υπεύθυνος ρεπορτάζ, αρχισυντάκτης και μετέπειτα διευθυντής σύνταξης του "Εθνους" στο θέμα των μαζικών εκκαθαρίσεων στο συγκρότημα Μπόμπολα τα τελευταία χρόνια.

ΥΓ2 Ο επί πέντε χρόνια διευθυντής σύνταξης του "Εθνους" Κ. Μουρδουκούτας, όπως και ο πρώην διευθυντής Θανάσης Τσεκούρας, είχαν αναρριχηθεί σε διευθυντικές θέσεις στον Πήγασο μετά τις αποχωρήσεις πολλών καταξιωμένων στελεχών από τη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου που τα τελευταία χρόνια διαφώνησαν με τις επιλογές των αφεντικών.
---
πηγή: http://zoornalistas.blogspot.gr/
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου