Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

... για τον ΔΟΛ, το (στοιχειωμένο) παρελθόν κ.ά. ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*



@ “Εκλογές γιατί όχι” έγραφε ο Σταύρος Ψυχάρης. Προκαλεί έκπληξη; Όχι;

@ Διαβάσαμε και την ανάλυση του Δημήτρη Ψυχογιού, αρθρογράφου του ΔΟΛ και πρώην μέλους του ΕΣΡ και θυμηθήκαμε τα Χρυσά Χρόνια Σημίτη.

@ Ήταν μια εποχή που το ΕΣΡ κατέληγε στο συμπέρασμα πως ο ΔΟΛ δεν είχε σχέση με το Travel Plan όταν μαζί με μια εταιρεία του ομίλου Κόκκαλη ήθελαν να αγοράσουν τα ΕΛΤΑ. Ο Αντώνης Καρακούσης, ίσως θυμάται τη σύγκρουση της εποχής από τις αποκαλύψεις της “Καθημερινής”

@ Γενικά πάντως μιλώντας όταν οι διάφοροι γράφουν τη γνώμη τους, είναι καλύτερο να σημειώνουν τι προτείνει η ΕΙΤΗΣΕΕ και η Digea και να μην τα εμφανίζουν ως δικές τους σοφές σκέψεις.

@ Άρθρο Καμίνη δημοσιεύεται στο www.liberal.gr της γνωστής παρέας του Γιώργου Μουρούτη, μόλις 10 ημέρες μετά την επίσκεψη του δημάρχου στον πρωθυπουργό.

@ Την επανεμφάνισή του μέσω συνέντευξης στην “Καθημερινή” έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και πέρασε απαρατήρητη. Είναι ο μόνος που θεωρεί πως δικαιώθηκε η πολιτική του..

@ Η πολεμική των διαπλεκομένων θα κορυφωθεί και η κυβέρνηση οφείλει να βρει λύσεις και να καλύψει τα σφάλματα που έχουν γίνει στο πεδίο της επικοινωνίας.

@ Υ.Γ. 1: Επί 10 λεπτά στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 συζητούσαν γιατί η Τρίπολη πρέπει να είναι υποψήφια πολιτιστική πρωτεύουσα το 2021!

@ Ο Μεγάλος Ύπνος σε μια κουβέντα εκτός επικαιρότητας. Υπάρχουν και τα δίλεπτα βίντεο, αλλά κάποιος πρέπει να τα κάνει…

@ Υ.Γ 2: Με τέτοια ανεργία στον κλάδο, συνιστά ύβρι η άρνηση της Παρουσιάστριας να μετακινηθεί στην πρωινή ζώνη, στο πρώτο δελτίο ειδήσεων της μέρας.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου