Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

... το SSM "ανακρίνει" την Alpha για τα δάνεια του ΔΟΛ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αφόρητες πιέσεις
της Νουί στον Μαντζούνη
για τις εγγυήσεις των δανείων του ΔΟΛ

Σκληρή ανάκριση της επικεφαλής του SSM στο διευθύνοντα σύμβουλο της Alpha Bank

Σε κατάσταση παροξυσμού και κάτι παραπάνω βρισκόταν εχθές το πρωί στο γραφείο του ο διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank Δημήτρης Μαντζούνης… Με την επικεφαλής του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού Ντανιέλ Νουί πάνω από το κεφάλι του να τον πιέζει, προκειμένου να της δώσει λεπτομερή στοιχεία, σχετικά με τις εγγυήσεις που έλαβε η τράπεζα για να χορηγήσει υπέρογκα δάνεια σε επιχειρήσεις ΜΜΕ.

Όπως είναι γνωστό η Alpha Bank, μαζί με την Εθνική Τράπεζα έχει δώσει τα περισσότερα δάνεια στα ΜΜΕ… Συγκεκριμένα μόνο η Alpha Bank έχει δώσει 245 εκ. ευρώ! Εκ των οποίων τα 98 εκ. ευρώ έχουν πάει στα ταμεία του ΔΟΛ!

Η Νουί που «καίγεται» (διότι η υπόθεση σχετίζεται άμεσα με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών) πίεζε αφόρητα τον Δημήτρη Μαντζούνη που ήταν σε έξαλλη κατάσταση…

Διαπιστώνοντας ότι οι εγγυήσεις που έχει πάρει η τράπεζα από τον ΔΟΛ για να δώσει αυτά τα δάνεια ήταν οι κυκλοφορίες του «ΒΗΜΑτος» και των «ΝΕΩΝ», οι οποίες στο μεταξύ έχουν κατρακυλήσει στα τάρταρα!

Η κατάσταση ήταν εξαιρετικά δυσάρεστη για το διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας όση ώρα κράτησε η «ανάκριση» και πίεση της Ντανιέλ Νουί για τα στοιχεία τα οποία δεν φάνηκαν – σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, να την ικανοποιούν!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου