Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Ιβάν Σαββίδης - τήρησε το "έθιμο" του πρώτου μπόνους...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Πήραν τα 1.000 ευρώ bonus στο ΕΘΝΟΣ


…που τους είχε υποσχεθεί ο Σαββίδης

Τήρησε την υπόσχεσή του στο ακέραιο ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και ιδιοκτήτης του ΕΘΝΟΥΣ Ιβάν Σαββίδης προς τους εργαζόμενους της εφημερίδας και σήμερα Τετάρτη 15 Νοεμβρίου πιστώθηκαν οι λογαριασμοί τους με 1.000 ευρώ!

Σημειώνεται ότι ο επιχειρηματίας σε πρόσφατη επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας,  εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ποιότητα της δουλειάς των εργαζομένων κατά την επανέκδοση του ΕΘΝΟΥΣ, αλλά και της υποδοχής που είχε το φύλλο, υποσχέθηκε bonus 1.000 ευρώ στο σύνολο του προσωπικού!

Σήμερα, λοιπόν, οι εργαζόμενοι ξεκίνησαν την ημέρα τους με ανεβασμένη διάθεση, αφού πήραν το bonus των 1.000 ευρώ, αλλά και επειδή το αφεντικό τους κρατά τις υποσχέσεις του και αυτό είναι ανεκτίμητη αξία στις ημέρες μας!
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

3 σχόλια:

  1. Δηλαδή, όλοι οι εργαζόμενοι του ΠΗΓΑΣΟΥ προσελήφθησαν από τον Ιβαν τον τρομερό, πληρώθηκαν τα μεροκάματα που τους όφειλε ο Μπόμπολας και πήραν και bonus 1000 ευρώ. Οταν, όμως, μένουν εργαζόμενοι εκτός εργασίας απλήρωτοι και χωρίς αποζημίωση είναι λιγάκι ....άκομψο να μιλάμε για bonus από το νέο ιδιοκτήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι αναγκη να γραφεις τοσα πολλα. Πες οτι απλα εχεις προβλημα με τον Ιβαν.

      Διαγραφή
    2. Με το ΙΒΑΝ του λογαριασμου μου εχω προβλημα που ειναι μηδενικος, οπως και αλλων, εξαιτιας της χαζομαρας των ανυποληπτων που παρακαλανε σκυφτοι για λιγα ψιχουλα.

      Διαγραφή